Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίαμβος στη Μαδρίτη και πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού!

Θρίαμβος στη Μαδρίτη και πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 17:03
Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο, η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη των «ροχιμπλάνκος» στην Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του UEFA Youth League!

Σπουδαία πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του Βασίλη Βούζα κέρδισε με 2-0 στην Μαδρίτη την αντίστοιχη της Ατλέτικο, που μέχρι σήμερα μετρούσε μόνο νίκες στον όμιλο, και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του UEFA Youth League.

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Μεγαρίτης (50’) και Γαρεφαλάκης (79’ ) και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μάλμε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά του ομίλου.

Αυτή ήταν τρίτη νίκη της ομάδας των Νέων στον όμιλο, με το πιο ιδιαίτερο από όλα να είναι πως και τις τρεις νίκες της έχουν πάρει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Αρμάντο Ντε λα Μορένα): Μαρίν, Μενδιόνδο (84’ Άνχελ Τόρες), Τέο, Λούκας, Μανθανάρα, Οτία, Ντιέντχιου, Μοχεντάνο (66’ Χουάν Μορένο), Νούνιεζ, Γιόμπα, Γκάμα (57’ Φέντε Πριέτο).

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69’ Ρέντζης), Λάτσι (85’ Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης (46’ Ανδρούτσος).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ατλέτικο 12
2. Ολυμπιακός 10
3. Γιουβέντους 4 *
4. Μάλμε 0 *

*παιχνίδι λιγότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.