Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριμπερί: «Βρέθηκα μια ανάσα από τη Ρεάλ»

Ριμπερί: «Βρέθηκα μια ανάσα από τη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 15:34
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ βρίσκονταν το καλοκαίρι του 2009 ο Φρανκ Ριμπερί όπως αποκάλυψε ο Γάλλος άσος στη «Bild».

Μια «ανάσα» από την αποχώρηση του από τη Μπάγερν για λογαριασμό της Ρεάλ βρέθηκε το καλοκαίρι του 2009 ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αποκάλυψε πως εκείνο το διάστημα είχε επίσης προτάσεις και από Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Σίτι, Ίντερ και Γιουβέντους:

«Το 2009 ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα όταν ο Λουίς Φαν Χαάλ ήρθε στον σύλλογο. Όχι μόνο γιατί δεν τα πήγαινα τόσο καλά μαζί του αλλά επειδή με ήθελαν αρκετές ομάδες, όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους.

Ο ατζέντης μου είχε έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρεάλ και η γυναίκα μου μου είχε πει πως ήταν χαρούμενη να μετακομίσουμε στη Μαδρίτη. Όλα ήταν έτοιμα να πάρουν το δρόμο τους
» δήλωσε ο Ριμπερί και πρόσθεσε:

«Ήμουν μικρότερος και είχα σοκαριστεί από όλο αυτό το ενδιαφέρον. Δεν ήξερα τι να κάνω και ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω μεταγραφή. Ωστόσο είχα στη συνέχεια δύο-τρεις συναντήσεις με τους Ούλι Χένες και Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και όλα πήγαν εξαιρετικά», τόνισε ο Ριμπερί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.