Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Κέρδισε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2014 17:02
Φιλική νίκη με 3-2 απέναντι στον Παναθηναϊκό πήρε η ΑΕΚ σε αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία του κόσμου. Αραβίδης (29’) και Πλατέλλας (36’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην «Ένωση», με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει με τους Δώνη (47’) και Μπερίσα (55’), όμως στο 67’ ο Ντακόλ χάρισε την νίκη στην ομάδα του Δέλλα. Δύο δοκάρια οι «πράσινοι», ντεμπούτο ο Νίνης, τραυματίστηκε ο Μάνταλος.

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με πέντε γκολ και αρκετές ευκαιρίες, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στο φιλικό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Η ΑΕΚ που παρατάχθηκε με 4-3-3 σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που δοκίμασε σύστημα 3-5-2, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με τους Αραβίδη (29’) και Πλατέλλα (36’), ωστόσο στην επανάληψη, η είσοδος του Μπεργκ και γενικότερα οι αλλαγές του Αναστασίου (άλλαξε και το σύστημα σε 4-4-2) βοήθησε τους «πράσινους» που κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τους Δώνη (47’) και Μπερίσα (55’), ενώ είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για την ανατροπή.

Αυτή δεν ήρθε και στο 67’ ο Ντακόλ χάρισε τη φιλική νίκη στην ΑΕΚ, η οποία ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Μάνταλό. Στον αντίποδα να σημειωθεί πως ο Νίνης έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, ενώ από το ίδιο μπουθ παρακολούθησαν το ματς οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Το ματς:


Κέρδισε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ
Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, όπου δεν σημειώθηκαν καλές στιγμές, ο Παναθηναϊκός απείλησε δύο φορές με προβολή του Πέτριτς (16’) και σουτ του Κλωναρίδη (22’), ωστόσο στο 29’ η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αραβίδη, έπειτα από σέντρα του Μπαρμπόσα.

Οι «πράσινοι» «άγγιξαν» το 1-1 στο 34’ με τον Ρισβάνη να σημαδεύει το δοκάρι του Ανέστη και δύο λεπτά μετά ο Πλατέλλας με ωραία προσπάθεια και πλασέ «έγραψε» το 2-0 για την «Ένωση».

Μάλιστα στο 39’ ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, με τον Τριανταφυλλόπουλο να σώζει στη γραμμή την ομάδα του Αναστασίου.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, άλλαξε όλη την ομάδα και το σύστημα (από 3-5-2 σε 4-4-2), ρίχνοντας μεταξύ άλλων στο παιχνίδι τους Μπεργκ και Δώνη και από δική τους συνεργασία, οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν στο 47’.

Μετά από μπαλιά του Μπαιράμι, ο Μπεργκ έβγαλε με κεφαλιά στον Δώνη, ο οποίος μείωσε σε 2-1. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 55’ έφτασαν στην ισοφάριση με προβολή του Μπερίσα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για 3ο γκολ, με τον Ανέστη να λέει «όχι» στον Μπεργκ στο 58’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Σουηδός είχε δοκάρι για την ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέζει έχοντας νέα μεγάλη ευκαιρία στο 62’ με σουτ του Ντίνα που έδιωξε ο Ανέστης και στο 67’ η ΑΕΚ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα!

Μετά από σέντρα του Μπακάκη, ο Ζόριτς έδωσε με κεφαλιά στον Ντακόλ και αυτός νίκησε από κοντά τον Στιλ για το 3-2.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον διαιτητή να ακυρώνει γκολ του Μπεργκ για οφσάιντ στο 78’, ενώ στο 81’ ο Σουηδός δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Ανέστη, με το 3-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

AEK: Ανέστης, Πεταυράκης (77΄Γροντής), Λαμπρόπουλος (68’ Σαρρής), Κολοβέτσιος (86’ Τζανετόπουλος), Μπακάκης (86’ Σβάρνας), Κορδέρο (77’ Φαγέ), Ανάκογλου (68’ Ρόβας), Μάνταλος (45’ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (70’ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (59’ Ζόριτς), Αραβίδης (59’ Ντούνης).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Πέτριτς

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μπαϊράμι, Νίνης, Σταματάκης, Μπερίσα, Μπεργκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.