Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Πιάσαμε πάτο…

Προκριματικά Euro: Πιάσαμε πάτο…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2014 23:39
Μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της γνώρισε η Εθνική Ελλάδα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τα Ν. Φερόε μέσα στο «Καραϊσκάκη», με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τελευταία θέση του ομίλου της με τρεις ισάριθμες εντός έδρας ήττες!

Εφιάλτης; Ξεφτίλα; Ήττα-ντροπή; Ότι και να πεις είναι λίγο… Η Ελλάδα… κατάφερε να χάσει με 1-0 από τους ημιεπαγγελματίες των Ν. Φερόε και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με μόλις ένα βαθμό

Ακόμη και οι πιο απαισιόδοξοι δύσκολα θα πίστευαν πως η Εθνική ομάδα θα έχανε στην έδρα της από τα Ν. Φερόε, τα οποία κατάφεραν να σκοράρουν στο 61’ με γκολ του Έντμουντσον.

Μάλιστα αν κάποια αδικούνταν από το 0-0 του ημιχρόνου ήταν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 17’ και δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Καρνέζη να αποκρούει εντυπωσιακά, κρατώντας το μηδέν για την Εθνική!

Από την πλευρά της, η Ελλάδα ήταν απογοητευτική, καθώς παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε μόλις δύο ευκαιρίες με τους Καρέλη και Λάζαρο.

Η κάκιστη εικόνα ακολούθησε και στην επανάληψη, με τα Φερόε να είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 51’ και τελικώς δέκα λεπτά μετά ο Έντμουντσον «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη».

Η Εθνική προσπάθησε να απαντήσει, είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Κονέ στο 89’, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τα Ν. Φερόε να παίρνουν την πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας τους.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη τους επίσημη νίκη από τον Ιούνιο του 2011 (2-0 κόντρα στην Εσθονία) και η πρώτη τους εκτός έδρας νίκη σε προκριματικά από τον Μάρτιο του 2001 (2-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο)!

Αδύνατο φαντάζει το ενδεχόμενο πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016, με την Ελλάδα να μένει στην τελευταία θέση με έναν μόλις βαθμό. Στην κορυφή η Ρουμανία, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Β. Ιρλανδία, ενώ 3η πέρασε η Ουγγαρία, που κέρδισε με 1-0 τη Φινλανδία.

Ελλάδα: Καρνέζης, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Mόρας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Γκέκας (46’ Αθανασιάδης), Καρέλης (62’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος.

Ν. Φερόε: Νίλσεν, Νες, Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπεντζαμινσεν, Μπ. Όλσεν (88' Κ. Όλσεν), Χολστ (75’ Τζουστίνουσεν) , Έντμουνσον (88' Φέρο), Βατνχαμαρ.

Η βαθμολογία:

1. Ρουμανία 10
2. Β. Ιρλανδία 9
3. Ουγγαρία 7
4. Φινλανδία 4
5. Ν. Φερόε 3
6. Ελλάδα 1

Τα γκολ του ομίλου:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.