Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ισημερινή Γουινέα το Κόπα Άφρικα

Στην Ισημερινή Γουινέα το Κόπα Άφρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2014 15:04
Η Ισημερινή Γουινέα είναι τελικά η χώρα που θα φιλοξενήσει –αντί του Μαρόκου- το Κόπα Άφρικα του 2015.

Μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου, το οποίο δεν ήθελε να φιλοξενήσει το Κόπα Άφρικα λόγω φόβου για την εξάπλωση του ιού του Έμπολα, η Αφρικανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ισημερινή Γουινέα από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

Παρότι είχε ακουστεί μέχρι και το Κατάρ ως υποψήφιο για να αναλάβει το Κόπα Άφρικα, η ομοσπονδία αποφάσισε να αναθέσει την διοργάνωση στην Ισημερινή Γουινέα καθώς κρίθηκε πως διαθέτει τις υποδομές και την εμπειρία, μιας και είχε συνδιοργανώσει (με την Γκαμπόν) το αντίστοιχα τουρνουά του 2012.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν η Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η πλέον διοργανώτρια ομάδα, είχε χάσει στα… χαρτιά από τη Μαυριτανία την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, καθώς είχε χρησιμοποιήσει παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο εκτός απροόπτου θα πάρει τη θέση του Μαρόκου στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.