Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Μοιάζω στον Μουρίνιο παρά στον Γκουαρντιόλα»

Μόγιες: «Μοιάζω στον Μουρίνιο παρά στον Γκουαρντιόλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2014 19:50
Ως αυστηρό προπονητή που του αρέσει η σκληρή δουλειά χαρακτήρισε τον εαυτό του στην παρουσίαση του από την Σοσιεδάδ ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος σε ερώτηση για το αν το προπονητικό του στιλ μοιάζει περισσότερο σε αυτό του Μουρίνιο ή του Γκουαρντιόλα, απάντησε σε αυτό του Πορτογάλου τεχνικού.

Παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Σοσιεδάδ ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε την εμπειρία της Σοσιεδάδ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν:

«Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Είχα στα χέρια μου αρκετές προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όμως δεν μπορούσα να πω όχι στην Σοσιεδάδ. Με την απόφαση να έρθω εδώ, μου δίνεται η ευκαιρία να προπονήσω ομάδα της Πριμέρα, που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου».

Για το αν το προπονητικό του στιλ μοιάζει περισσότερο σε αυτό του Μουρίνιο ή του Γκουαρντιόλα: «Πιθανότατα μοιάζω περισσότερο στον Μουρίνιο. Είμαι αυστηρός με τους παίκτες και μου αρέσει να δουλεύω σκληρά».

Για την απόφαση του να μην συνεχίσει στην Αγγλία: «Είναι μεγάλη φιλοδοξία μου να αναλάβω ομάδα του εξωτερικού. Η Σοσιεδάδ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με παράδοση σε Βρετανούς τεχνικούς, όπως ο Τόσακ και ο Κόουλμαν. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, μια ευκαιρία να δείξω ότι οι Βρετανοί προπονητές μπορούν να τα πάνε περίφημα στο εξωτερικό. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα μου και να αναλάβουν ομάδες του εξωτερικού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.