Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ράμος: «Ο Αντσελότι έφερε πίσω την ηρεμία και την σταθερότητα στη Ρεάλ»

Ράμος: «Ο Αντσελότι έφερε πίσω την ηρεμία και την σταθερότητα στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2014 17:57
Το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι έπλεξε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δήλωσε πως ο ερχομός του Ιταλού τεχνικού στη Ρεάλ έφερε ηρεμία, σταθερότητα και σταμάτησε τις αντιπαραθέσεις στη «βασίλισσα».

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη «Marca» ο Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό αμυντικό να δηλώνει πως ο Ιταλός τεχνικός έφερε ξανά την ηρεμία στη Ρεάλ, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τον Ζοζέ Μουρίνιο που βρίσκονταν τα προηγούμενα χρόνια στην «βασίλισσα»:

«Πέρα το ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ο Αντσελότι έφερε πίσω την ηρεμία και σταθερότητα που είχαν δώσει τη θέση τους στις αντιπαραθέσεις που σημειώνονταν έξω από τα αποδυτήρια. Είναι ικανός να έρχεται σε συμφωνία με κάθε χαρακτήρα παίκτη και να λύνει όλα τα προβλήματα. Όπως βλέπετε, είναι πολύ ήρεμος στις δηλώσεις του και σπάνια κάνει δηλώσεις για τίτλους σε πρωτοσέλιδα», δήλωσε ο Ράμος και πρόσθεσε:

«Πέρα από την επαγγελματική σχέση που έχω μαζί του, τον θεωρώ φίλο μου. Μιλάμε για ώρες και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Μαθαίνεις πολλά περισσότερα από προπονητές που έχουν παίξει ποδόσφαιρο… Δεν μπορώ να σχολιάσω για το μέλλον του Αντσελότι. Είναι δική του απόφαση, όμως θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν να βρει μέρος όπου θα είναι περισσότερο χαρούμενος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.