Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλατινί: «Να γίνει το χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ, τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ιούνιο»

Πλατινί: «Να γίνει το χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ, τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ιούνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 21:35
Υπέρ της πρότασης το Μουντιάλ του Κατάρ να διεξαχθεί το χειμώνα είναι ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί ο οποίος δήλωσε πως σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο Τσάμπιονς Λιγκ μιας και οι ημιτελικοί και ο τελικός μπορούν να διεξαχθούν τον Ιούνιο!

Τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε αποκάλυψε πως η ομοσπονδία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Μουντιάλ του Κατάρ, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ή σε αυτό του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2022.

Μια τέτοια απόφαση επηρεάζει φυσικά το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στις περισσότερες χώρες, με τον Μισέλ Πλατινί ωστόσο να δηλώνει στο «BBC» πως είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν θα σημειωθεί πρόβλημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι ημιτελικοί και ο τελικός εκείνης της χρονιάς μπορούν να διεξαχθούν τον Ιούνιο:

«Το Μουντιάλ του Κατάρ δεν θα γίνει ποτέ τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Θα γίνει το χειμώνα. Νοέμβριο, Δεκέμβριο ή Ιανουάριο... Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν έχω θέμα επειδή δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ημιτελικοί και ο τελικός μπορούν να διεξαχθούν τον Ιούνιο. Το μόνο πρόβλημα θα είναι οι ημερομηνίες στα εγχώρια πρωταθλήματα όμως θα βρούμε μια λύση. Όλοι θα πρέπει να θυσιάσουν κάτι, όμως γενικά πιστεύω ότι ο χειμώνας είναι μια καλή ημερομηνία. »

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.