Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ρονάλντο: «Να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 18:23
Τη φιλοδοξία του να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραλαμβάνοντας το «Χρυσό Παπούτσι». «Στη Ρεάλ μέχρι τα 33 μου και ίσως παραπάνω» δήλωσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» για τρίτη φορά στην καριέρα του και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, εξέφρασε την φιλοδοξία του να γίνει ο καλύτερος παίκτες όλων των εποχών αλλά και την επιθυμία του να μείνει στη Ρεάλ και μετά τα 33 του χρόνια.

«Για μένα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο αυτό με όλους που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ρεάλ. Νιώθω ότι ο κόσμος με αγαπά και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να πετυχαίνω γκολ και να δίνω ασίστ, για να μείνω πολλά χρόνια στη Ρεάλ. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου στη Ρεάλ και μετά, στα 33 μου, θα δούμε αν ο πρόεδρος θέλει να με κρατήσει μερικά χρόνια ακόμη. Ελπίζω να παίξω πάνω από τα 33 μου. Νιώθω ακόμη νέος».

Για τις φιλοδοξίες του: «Προφανώς ο καθένας έχει τη δική του γνώμη όμως θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να βλέπω τους αριθμούς μου κι αν θα είμαι μεταξύ των κορυφαίων, θα νιώθω καλά».

Για τη «Χρυσή Μπάλα και αν θα εκπλαγεί εάν δεν κερδίσει το βραβείο: «Τίποτα δεν με εκπλήσσει… Πρέπει να είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε σενάριο. Είμαι χαρούμενος και δεν θα πω ψέματα. Θέλω να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα για τρίτη φορά ωστόσο δεν έχω εμμονή με αυτό. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα και τα πράγματα πάνε καλά».

Για τη φετινή ομάδα της Ρεάλ: «Όλοι λένε ότι αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη στην ιστορία της Ρεάλ, όμως αυτό θα μπορούμε να το πούμε μόνο στο τέλος της σεζόν. Εάν δεν κερδίσουμε τίποτα, προφανώς δεν θα είμαστε η καλύτερη ομάδα όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τρόπαια φέτος. Είμαστε χαρούμενοι, τα πράγματα πάνε καλά, ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα τους παίκτες και εγώ βρίσκομαι σε φόρμα. Δεν θέλω να μιλάω για προσωπικά βραβεία γιατί το παιχνίδι μου δεν βασίζεται σε αυτά, απλώς θέλω να απολαμβάνω τις καλές στιγμές».

Για το αν νευριάζει όταν δεν σκοράρει: «Μου αρέσει να παίζω καλά και να σκοράρω, όμως δεν είναι πάντα δυνατό. Κανείς δεν σκοράρει σε κάθε αγώνα. Νευριάζω με τον εαυτό μου όμως ο θυμός φεύγει όταν είμαι με τα αγαπημένα μου πρόσωπα…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.