Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεργκ: «Έτοιμος να βοηθήσω»

Μπεργκ: «Έτοιμος να βοηθήσω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 17:31
Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Αιντχόβεν, εφόσον ο Γιάννης Αναστασίου τον χρησιμοποιήσει, δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Ολλανδούς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη την Αιντχόβεν με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει όπως όλα δείχνουν τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» κόντρα στους Ολλανδούς ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:


Για το αν μπορεί να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα: «Ναι θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω και για αυτό είμαι εδώ. Θα δούμε τα πράγματα βήμα βήμα. Έχω θεραπευτεί από τον τραυματισμό μου και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου».

Για το αν θα συνεχίσει την καλή του παράδοση απέναντι στην Αϊντχόφεν: «Το ελπίζω, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα δούμε. Η Αιντχόβεν είναι καλή ομάδα κι έχω κάνει καλές εμφανίσεις απέναντί της. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω εγώ, αλλά να κερδίσουμε. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα ρισκάρει: «Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Η Αϊντχόφεν είναι καλή ομάδα και πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, αν αυτό είναι ρίσκο ή όχι δεν έχει σημασία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.