Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη»

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη»Υπερήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους. «Η ομάδα μας ομορφαίνει και μεγαλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη» δήλωσε.

Παρά την ήττα του Ολυμπιακού στο Τορίνο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» ομορφαίνουν και μεγαλώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, ότι η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μίτσελ και πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως υπολογίζεται από όλους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:


Νομίζω ότι κόσμος είναι περήφανος για την ομάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν συμφωνείται;

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, το μεγαλώνει και όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, να ανεβαίνουμε επίπεδο και να ονειρευόμαστε. Δεν καταπιανόμαστε ούτε με μικρότητες, ούτε με λάσπη, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε την δουλειά μας σωστά και να προχωράμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να το καταλάβουνε, αν θέλουν οι παράγοντες αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να κάνουν κάτι και στην Ευρώπη.

Βλέπετε ότι σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν με πάθος, με δύναμη και στις λεπτομέρειες και σε ένα γκολ το οποίο, όπως είπα, η τύχη σου γυρίζει την πλάτη στο 2-2, δυστυχώς μας ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά είδατε τι έγινε τα τελευταία 20 λεπτά, πως αγωνιστήκαμε τις ευκαιρίες που χάσαμε και γενικώς το πάθος που δείξαμε. Όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι τυχαίο το βλέπετε, πλέον τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν όλοι στην Ευρώπη και τον σέβονται, καθώς επίσης αυτό μας δίνει δύναμη κάθε μέρα να εργαζόμαστε σκληρά και να προχωράμε μπροστά.
»

Είσαστε δύο μέρες εδώ μαζί με την ομάδα, είχατε επαφές με στελέχη της Γιουβέντους. Τις σας έλεγαν να μεταφέρετε, τι σας είπαν για τον Ολυμπιακό;

«Κοιτάχτε είχαμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις και για τον Ολυμπιακό, για την Γιουβέντους και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το τι γίνεται στην UEFA και γενικότερα. Στην Γιουβέντους ηγείται ένας άνθρωπος νέος, είναι 39 χρονών, ο Αντρέ Ανιέλι, τον ενδιαφέρει ασχολείται πολλές ώρες με αυτό και σίγουρα το να ανταλλάζεις απόψεις και να συζητάς διάφορα καυτά θέματα, τα οποία θα πρέπει και να διορθωθούν και να προχωρήσουν, πιστεύω ότι μας κάνει πολύ καλό όχι μόνο σε μένα αλλά και στους συνεργάτες μου, στον σύλλογο μας και όπως σας είπα προχωράμε μπροστά»

Αισιοδοξείτε για την συνέχεια;

«Σίγουρα αισιοδοξούμε, για αυτό και τα δίνουμε όλα, πιστεύω ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει αποτελέσματα και με το ίδιο πάθος και δύναμη θα συνεχίσουμε και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι»
Ομάδα που αφορά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: