Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 22:04
Με αυτογκόλ του Λαζαρίδη (27’) και γκολ του Καρέλη (85’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Αποχώρησαν τραυματίες Ρισβάνης και Πέτριτς, δεν έπαιξε ο Μπεργκ.

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αιντχόβεν, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν απειλήθηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με τους Πράνιτς (16’) και Πέτριτς (21’), ώσπου στο 27’ μετά από σέντρα του πρώτου, ο Λαζαρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες με τους Ρισβάνή και Δώνη για να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η είσοδος του Παπάζογλου έκανε πιο επιθετικό τον Ατρόμητο που είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 54’, με τον Στιλ να αποκρούει με τα πόδια το σουτ του Ουμπίδες.

Αυτή ήταν η μοναδική μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει στη συνέχεια τους χώρους και στο 85’ έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Καρέλης έπαιξε το ένα-δύο με τον Ατζαγκούν και από κοντά «σφράγισε» τη νίκη των «πράσινων».

Να σημειωθεί πως αποχώρησαν τραυματίες Ρισβάνης και Πέτριτς, ενώ ο Μπεργκ δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.