Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ΄Εθνική: Ένας Άρης… Δράμα

Γ΄Εθνική: Ένας Άρης… Δράμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2014 18:25
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στάικου στις καθυστερήσεις, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από το «Κλ. Βικελίδης», νικώντας με 1-0 τον Άρη ο οποίος έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια του γα την άνοδο.

Απογοήτευση στον Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα τους από τη Δόξα Δρόμας και έμειναν στους 7 βαθμούς, έχοντας μόλις δύο νίκες μετά από πέντε παιχνίδια!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο τους έλλειπε η ουσία, καθώς δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν σε πολλές περιπτώσεις την άμυνα της Δόξα Δράμας στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα δεν άλλαξαν σημαντικά στην επανάληψη, με τον Άρη να το πληρώνει στο φινάλε με το γκολ του Στάικου από την άσπρη βούλα.

Στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκε ο Πάουλο Κάμπος για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα, με τον ίδιο να γνωρίζει πως έχει αρκετά δύσκολο έργο για να οδηγήσει τον Άρη εκεί που είναι η φυσική του θέση.

Στην κορυφή του ομίλου παρέμεινε ο Πανσεραϊκός ο οποίος γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια (έμεινε στο 1-1 με τον Ορφεά Αλεξανδρούπολης), αλλά διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.