Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2014 21:38
Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Αστέρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ηλία Σπάθα και τους βοηθούς του, οι οποίοι προκάλεσαν τις αντιδράσεις των γηπεδούχων με τις αποφάσεις τους, κυρίως για την αποβολή του Μάσα στο 42’.

Παρότι ο Αστέρας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 42', ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του στην κορυφή

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν από τον Αστέρα ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες, καθώς οι γηπεδούχοι έκλειναν όλους τους χώρους.

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Η ομάδα του Μίτσελ απείλησε σημαντικά στο πρώτο μέρος μόλις δύο φορές, αρχικά στο 40’ με εκτέλεση φάουλ του Μήτρογλου και ένα λεπτό μετά ξανά με τον Έλληνα επιθετικό.

Ένα λεπτό μετά ο Σπάθας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μάσα θεωρώντας πως θέλησε να εκμαιεύσει φάουλ, με το ριπλέι να δείχνει πως ο άσος των γηπεδούχων παραπάτησε και δεν είχε καμία πρόθεση να κοροϊδέψει τον διαιτητή.

Η απόφαση προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν και για αποφάσεις των βοηθών για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα έψαξε το γκολ, ωστόσο με εξαίρεση δύο προσπάθειες του Μήτρογλου στο 54’ και στο 90+2’ και ένα σουτ Φουστέρ στο 80’, δεν ανησύχησε σημαντικά τον Αστέρα, ο οποίος άντεξε την πίεση των «ερυθρόλευκων» και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.