Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2014 21:29
Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τη Ντόρτμουντ μέχρι το 72’, η Μπάγερν με γκολ των Λεβαντόφσκι (72’) και Ρόμπεν (85’ πεν.) κέρδισε με 2-1 τους Βεστφαλούς στο Μόναχο και διατήρησε τη διαφορά της από την κορυφή, υποχρεώνοντας παράλληλα την ομάδα του Κλοπ (προηγήθηκε με Ρόις στο 31’) στην 7η φετινή της ήττα!

Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αν και ζορίστηκε αρκετά απέναντι στη Ντόρτμουντ, πήρε τη νίκη με 2-1 στο Μόναχο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Γκλάντμπαχ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά δυνατά, με τον Ρόμπεν να σημαδεύει το δοκάρι του Βάιντερφέλερ στο 6ο μόλις λεπτό και τρία λεπτά μετά ο Μχιταριάν απάντησε τις ευκαιρίες, καθώς το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ωστόσο στο 31’ μετά από σέντρα του Ομπαμεγιάνγκ, ο Ρόις με κεφαλιά νίκησε τον Νόιερ, «γράφοντας» το 1-0 για τη Ντόρμουντ.

Η Μπάγερν είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με μεγαλύτερη το σουτ του Ρόμπεν από πλεονεκτική θέση στο 39’ και τελικώς στο 72’ ο Λεβαντόφσκι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του, με τον Πολωνό μάλιστα να πανηγυρίζει το γκολ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85’, με τον Σούμπασιτς (αντικατέστησε τον Χούμελς στο ημίχρονο) να κάνει λάθος και στη συνέχεια να ανατρέπει τον Ριμπερί, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να κερδίσει πέναλτι. Ο Ρόμπεν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε τη νίκη στη Μπάγερν η οποία ξέφυγε προσωρινά με +4 από την κορυφή.

Στον αντίποδα η ομάδα του Παπασταθόπουλου (έπαιξε όλο το ματς) γνώρισε 7η ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τη Βέρντερ Βρέμης!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.