Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, νίκες για Άρσεναλ, Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, νίκες για Άρσεναλ, Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2014 19:05
Με πέναλτι του Αζάρ στο 75’, η Τσέλσι κέρδισε δύσκολα με 2-1 την ΚΠΡ και ξέφυγε προσωρινά με +9 από την Μάντσεστερ Σίτι. Νέα νίκη με Σάντσες η Άρσεναλ, 3-0 την Μπέρνλι, στο -4 από την κορυφή η Σαουθάμπτον, 1-0 τη Χαλ.

Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 2-1 τη «γειτόνισσα» ΚΠΡ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διατήρησε το απόλυτο στην έδρα της τη φετινή σεζόν.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Όσκαρ, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Μουρίνιο δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και το πλήρωσε με την ισοφάριση, με τον Όστιν να ισοφαρίζει με ωραίο τρόπο σε 1-1 στο 62’.

Ωστόσο στο 75’ ο Αζάρ κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την Τσέλσι, καθώς στη συνέχεια η ΚΠΡ δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Νέα νίκη η Άρσεναλ, στο -4 από την κορυφή η Σαουθάμπτον


Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι, νίκες για Άρσεναλ, Σαουθάμπτον
Με τον Σάντσες να πετυχαίνει δύο γκολ για δεύτερο σερί παιχνίδι, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι στο Λονδίνο και έπιασε προσωρινά την Μάντσεστερ Σίτι στην 3η θέση με 17 βαθμούς.

Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν και τα τρία γκολ μετά τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα, με τον Σάντσες να «γράφει» το 1-0 στο 70’ από ασίστ του Τσέιμπερς, ο οποίος δύο λεπτά μετά με δικό του γκολ, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Βενγκέρ.

Ο Σάντσες πήρε ξανά τη σκυτάλη στο 90+1’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, με τον Χιλιανό να φτάνει τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Διατήρησε το -4 από την κορυφή η Σαουθάμπτον, η οποία με γκολ του Γουανιάμα στο 3ο λεπτό, κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Χαλ, ενώ η Γουέστ Χαμ παρότι έχανε με 2-0 στην έδρα της Στόουκ, ισοφάρισε για το τελικό 2-2 με τους Βαλέντσια και Ντάουνινγκ.

Στο 0-0 έμεινε το παιχνίδι της Έβερτον με τη Σουόνσι, ενώ η Γουέστ Μπρομ με αυτογκόλ του Καμπιάσο κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Λέστερ, με τον Σαμαρά να μένει στον πάγκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.