Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε η Κέρκυρα, τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε η Κέρκυρα, τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2014 17:48
Με δύο γκολ του Χαβίτο, η Κέρκυρα κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πήρε την πρώτη της νίκη, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου. Δείτε τα σενάρια πρόκρισης για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 8 λεπτά, η Κέρκυρα κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο νησί των «Φαιάκων» και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 76’ με πέναλτι του Γκόμες, ενώ στη συνέχεια ο Χαβίτο με δύο προσωπικά γκολ (78’, 84’) διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Κέρκυρα, η οποία την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που έχει μόλις ένα βαθμό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αναστασιάδη χρειάζεται αρχικά μόνο νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα και στη συνέχεια να μην έρθει ισόπαλο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα.

Εάν οι Γιαννιώτες πάρουν τη νίκη τότε ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση έχοντας πάρει τη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Στην περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει τότε μένει να ξεκαθαρίσει η ΕΠΟ τα κριτήρια ισοβαθμίας. Εάν παίζει ρόλο η διαφορά τερμάτων τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει νίκη με πολλά γκολ διαφορά κόντρα στην Κέρκυρα για να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Κέρκυρα 3
3. Απόλλων Καλαμαριάς 3
4. ΠΑΟΚ 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.