Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Μαν. Σίτι η Νιούκαστλ, πέρασαν Τότεναμ, Σαουθάμπτον (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Μαν. Σίτι η Νιούκαστλ, πέρασαν Τότεναμ, Σαουθάμπτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2014 00:22
Η Νιούκαστλ κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Λιγκ Καπ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Λονδίνο, μετά τη νίκη των «πετεινών» με 2-0 επί της Μπράιτον. Πέρασε και η Σαουθάμπτον, 3-2 τη Στόουκ με σούπερ Πελέ. Δείτε τα ζευγάρια στα προημιτελικά.

Με πολύ καλή εμφάνιση εμφάνιση, η Νιούκαστλ κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου κατάφερε να προηγηθεί στο 6ο λεπτό με γκολ του 18χρονου Άαρονς, ενώ στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Ωστόσο οι «καρακάξες» δεν πτοήθηκαν και στο 75’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με ωραία ενέργεια του Σισοκό ο οποίος «έγραψε» το τελικό 2-0.

Σε κακή ημέρα η Μάντσεστερ Σίτι η οποία γνώρισε νέα ήττα μετά από αυτή του πρωταθλήματος από τη Γουέστ Χαμ και αποχαιρέτησε νωρίς το θεσμό, τον οποίο κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Πρόκριση για Τότεναμ, Σαουθάμπτον


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Μαν. Σίτι η Νιούκαστλ, πέρασαν Τότεναμ, Σαουθάμπτον (video)
Την πρόκριση πανηγύρισε και η Τότεναμ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον και θα υποδεχθεί στους «8» την Νιούκαστλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την προ λίγων ημερών ήττα στο πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα πήρε τη νίκη με γκολ των Κέιν (54’) και Λαμέλα (74’), ενώ είχε και δοκάρι λίγα λεπτά πριν το δεύτερο γκολ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σαουθάμπτον η οποία με δύο γκολ του Πελέ (το δεύτερο στο 88’) κέρδισε με 3-2 τη Στόουκ στο «Μπριτάνια» και προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Νάιτζελ Κλαφ.

Αμέσως μετά τα παιχνίδια έγινε η κλήρωση, με την Τσέλσι να δοκιμάζεται στην έδρα της Ντέρμπι, ενώ η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ εκτός έδρας.

Τα ζευγάρια στους «8»:

Ντέρμπι – Τσέλσι
Τότεναμ – Νιούκαστλ
Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.