Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση με τριάρα για Ντόρτμουντ, αποκλεισμοί για Ανόβερο, Χέρτα (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση με τριάρα για Ντόρτμουντ, αποκλεισμοί για Ανόβερο, Χέρτα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 00:07
Εύκολη πρόκριση για την Ντόρτμουντ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σαν Πάουλι με 3-0, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μπάγερν. Αποκλεισμοί για Ανόβερο, Χέρτα, επιτέλους νίκη για Βέρντερ.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να επιστρέφει στην βασική σύνθεση της Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 3-0 τη Σαν Πάουλι εκτός έδρας και προκρίθηκαν με άνεση στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους βασικούς του, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο με τέρματα των Ιμόμπιλε (33’) και Ρόις (44’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντόρτμουντ κατέβασε ταχύτητα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μπάγερν στο Μόναχο, με τον Καγκάβα να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 87’.

Αποκλεισμοί για Ανόβερο, Χέρτα, επιτέλους νίκη για Βέρντερ


Αντίθετα, τον αποκλεισμό γνώρισε το Ανόβερο τα οποίο ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Άαλεν, ενώ η Αρμίνια Μπίλεφελντ απέκλεισε τη Χέρτα στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ).

Την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν (χωρίς να χρειαστεί παράταση) πανηγύρισε η Βέρντερ Βρέμης, καθώς η ουραγός της Μπουντεσλίγκα, έχοντας τον προπονητή της ομάδας Κ23 στον πάγκο της, κέρδισε με 2-0 την Τσέμνιτζερ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Το εισιτήριο «σφράγισε» και η Ντιναμό Δρέσδης η οποία κέρδισε με 2-1 τη Μπόχουμ, όπως και η Καϊζερσλάουτερν που επικράτησε με 2-0 της Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η Όφενμπαχ νίκησε με 1-0 τη Καρλσρούη.

Τέλος, τον αποκλεισμό γλίτωσε η Κολωνάι η οποία κέρδισε στα πέναλτι (4-1, 0-0 κ.δ) τη Ντούισμπουργκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.