Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» η Τσέλσι, αποκλεισμός για Σαμαρά, Σταφυλίδη (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» η Τσέλσι, αποκλεισμός για Σαμαρά, Σταφυλίδη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2014 23:46
Η Τσέλσι τα βρήκε… σκούρα στη έδρα της Σριούσμπερι, ωστόσο με γκολ του Ντρογκμπά (48') και αυτογκόλ του Γκράντισον (81') κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και παράλληλα την πρόκριση για τους «8» του Λιγκ Καπ. Αποκλείστηκε η Γουέστ Μπρομ του Σαμαρά, 2-1 από τη Μπόρνμουθ, κατάρρευσε η Φούλαμ του Σταφυλίδη, ήττα με 5-2 από τη Ντέρμπι μεγάλη ανατροπή για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σριούσμπερι (ομάδα 4ης κατηγορίας) του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με το 3ο του γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι στο 48’, ενώ ο ίδιος είχε ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ των «μπλε».

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν είχαν καλή στιγμή για την ισοφάριση και τελικώς τα κατάφεραν στο 77’ με γκολ του Μάνγκαν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Μικελ και από κοντά «έγραψε» το 1-1.

Ωστόσο, στο 81’ ο Γκράντισον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από σέντρα του Γουίλιαν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο.

Αποκλεισμοί για Σαμαρά, Σταφυλίδη


Αντίθετα, η Γουέστ Μπρομ του Γιώργου Σαμαρά αποκλείστηκε με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ, με τον Έλληνα επιθετικό να μπαίνει στο 55’ ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Από την άλλη, αποκλεισμός και για τη Φούλαμ του Σταφυλίδη (έμεινε στον πάγκο), η οποία παρότι προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Ντέρμπι με δύο γκολ του Ντεμπελέ, γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 στο Λονδίνο.

Μεγάλη πρόκριση για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην έδρα της ΜΚ Ντονς μέχρι το 85’, έκανε την ανατροπή (2-1) με δύο γκολ του Χίγκντον (86’, 90+3’) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.