Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και διατηρήθηκε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και διατηρήθηκε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2014 22:28
Με γκολ των Κάτσε (27’) και Ρατς (30’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και πέρασε ξανά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Μείωσαν με τον Ούμπιδες στο 61’ οι Περιστεριώτες που παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Βίτορ (76’), δεν μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Τα δύο γκολ των Κάτσε και Ρατς στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου στην Τούμπα και να περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν απειλήθηκε από τον Ατρόμητο και στο 27’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τυχερό γκολ του Κάτσε, καθώς ο Τσέναμο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα μετά το σουτ του Αλβανού άσου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Τζιόλη να βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Ρατς και αυτός με εξαιρετική κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 στο 30’.

Στην επανάληψη ο Σα Πίντο έκανε διπλή αλλαγή, αντικαθιστώντας τους Καραμάνο και Πίτου Γκαρσία με τους Αγκουαζί και Γεωργίου και ο δεύτερος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ούμπιντες στο 61’ που έβαλε τον Ατρόμητο ξανά στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 στο 73’ με τον Σαλπιγγίδη να αστοχεί από κοντά μετά από απόκρουση του Τσέναμο σε σουτ του Σκόνδρα και στο 75’ ο Βίτορ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα σε μία αυστηρή απόφαση του διαιτητή.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν το εκμεταλλεύτηκε, καθώς με εξαίρεση μια προσπάθεια του Τάτου στο 82’, δεν ανησύχησε τον ΠΑΟΚ ο οποίος κράτησε το υπέρ του 2-1 και πήρε τη νίκη λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Δεύτερη η Βέροια, τρίτη η Καλλονή


Στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ, πέρασε η Βέροια η οποία κέρδισε με 2-1 τον ουραγό Λεβαδειακό κάνοντας το 4/4 στην έδρα της.

Ίδιο επίτευγμα και για την Καλλονή, η οποία επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και πέρασε στην 3η θέση με 15 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Πλατανιάς κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη και έπιασε τους Ακρίτες στην 11η θέση με 6 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.