Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 2x2 με ανατροπή για ΑΕΚ (video)

Football League: 2x2 με ανατροπή για ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2014 19:52
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ του Γκονζάλες (45+1 πεν.), εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Βάντερσον (53’) και πήρε τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ χάρη στα τέρματα των Ντακόλ (62’) και Μάνταλου (85’ πεν.).

Αν και ζορίστηκε, η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη νίκη με 2-1 που της επέτρεψε να φτάσει τους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League.

Η «Ένωση» τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος έκλεισε καλά τους χώρους, δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκονζάλες.

Στην επανάληψη, ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το σκορ και από το ξεκίνημα προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ του Μπαρμπόσα (47’, 48’) ώσπου στο 53’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, καθώς ο Βάντερσον έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Πεταυράκη και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Απόλλωνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 62’ έφτασε στην ισοφάριση, με τον Ντακόλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μάνταλου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έψαχναν τον τρόπο για να ολοκληρώσουν την ανατροπή χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Μάνταλο (67’) και Πλατέλλα (79’) για το 2-1.

Τελικώς στο 84’ μετά από ωραία μπαλιά του Μπαρμπόσα, ο Ζόριτς ανατράπηκε από τον Κύργια στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι και ο Μάνταλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την ΑΕΚ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.