Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Ισπανία, 3x3 η Σλοβακία

Προκριματικά Euro: Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Ισπανία, 3x3 η Σλοβακία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 23:39
Μετά την ήττα της Πέμπτης στη Σλοβακία, η Ισπανία επέστρεψε στις νίκες καθώς κέρδισε με 4-0 το Λουξεμβούργο εκτός έδρας, με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Πήρε τη θέση του Κασίγιας ο Ντε Χέα.

Όπως αναμενόταν, η Ισπανία δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στο Λουξεμβούργο, καθώς πήρε τη νίκη με 4-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες στα προκριματικά του Euro 2016.

Οι Ισπανοί είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με γκολ του Σίλβα. Ο Ντε Χέα, που πήρε τη θέση του Κασίγιας μετά την κακή του εμφάνιση κόντρα στη Σλοβακία, έσωσε τους «φούριας ρόχας» από την ισοφάριση στο 37’, αποκρούοντας δύσκολα την σέντρα-σουτ του Ντα Μότα και στο 42’ ο Αλκάθερ πέτυχε το 3ο του γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με την Εθνική, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε.

Το πρώτο ημίχρονο στιγματίστηκε και από τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στην επανάληψη, καθώς «έγραψε» το 3-0 στο 69’, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την Ισπανία. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Μπερνάτ, με την Ισπανία να φτάνει τους 6 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

Στην πρώτη θέση διατηρήθηκε η Σλοβακία η οποία κέρδισε με 3-1 την Λευκορωσία στο Μπορίσοφ και έκανε το 3x3 στον όμιλο.

Οι Σλοβάκοι είχαν πρωταγωνιστή τον Χάμσικ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (65’, 83’), ενώ ο Σέστακ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους Λευκορώσους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Καλάσεβ στο 79’. Βασικός αγωνίστηκε ο άσος του ΠΑΟΚ, Μακ ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 62’ από τον Σέστακ.

Στη δεύτερη θέση μαζί με την Ισπανία βρίσκεται η Ουκρανία, η οποία κέρδισε με 1-0 τη ΠΓΔΜ χάρη σε γκολ του Σιντορτσούκ (45+3’) μετά από ασίστ του Γιαρμολένκο ο οποίος είχε χαμένο πέναλτι στο 47’.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Σλοβακία 9
2. Ισπανία 6
3. Ουκρανία 6
4. ΠΔΓΜ 3
5. Λευκορωσία 1
6. Λουξεμβούργο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.