Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: 2x2 για Ιταλία, Κροατία

Προκριματικά Euro: 2x2 για Ιταλία, Κροατία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2014 00:08
Με πρωταγωνιστή τον Κιελίνι (πέτυχε δύο γκολ και αυτόγκολ!), η Ιταλία κέρδισε με 2-1 το Αζερμπαιτζάν στο Παλέρμο και έκανε το 2x2 στον όμιλο, όπως και η Κροατία, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Βουλγαρία. Βασικοί Πράνιτς, Ελαμπντελαουί και Χογκ στα άλλα παιχνίδια του ομίλου.

Δυσκολεύτηκε κόντρα στο Αζερμπαιτζάν η Ιταλία, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στην έδρα της και να φτάσει τους 6 βαθμούς στον όμιλο της.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44’ με τον Κιελίνι, ωστόσο ο ίδιος ξαναέβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 77’ με αυτογκόλ.

Παρόλα αυτά ο αμυντικός της Γιουβέντους διόρθωσε το λάθος τους, σκοράροντας στο 82’ για το τελικό 2-1 που φέρνει τους Ιταλούς στην πρώτη θέση του ομίλου.

Μαζί της βρίσκεται η Κροατία, η οποία έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Βουλγαρίας χάρη σε αυτογκόλ του Μποντούροφ (36’). Βασικός για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Πράνιτς ο οποίος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, ενώ αντίθετα ο Σίλντενφελντ έμεινε στον πάγκο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νορβηγία κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Μάλτα και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, με τον Ελαμπντελαουί να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι για τους νικητές, όπως και ο Χογκ της Καλλονής για τους γηπεδούχους.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Κροατία 6
2. Ιταλία 6
3. Βουλγαρία 3
4. Νορβηγία 3
5. Αζερμπαιτζάν 0
6. Μάλτα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.