Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκη με υπογραφή Αφελάι για Ολλανδία

Προκριματικά Euro: Νίκη με υπογραφή Αφελάι για Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2014 23:36
Με τον Αφελάι να πετυχαίνει γκολ και ασίστ στην επιστροφή του στην Εθνική, η Ολλανδία κέρδισε με 3-1 το Καζακστάν με ανατροπή και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Η Ολλανδία βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το Καζακστάν στο Άμστερνταμ, όμως ο άσος του Ολυμπιακού, Αφελάι με γκολ και ασίστ στην επανάληψη, βοήθησε τους «οράνιε» να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τελικά τη νίκη με 3-1 που τους έδωσε τους πρώτους βαθμούς στον προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Το Καζακστάν σόκαρε τους γηπεδούχους καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 17’ με τον Αμπντούλιν, όμως στην επανάληψη η Ολλανδία ανέβασε ρυθμούς και στο 62’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Αφελάι, ο Χούντελαρ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Χίντινκ.

Ο άσος του Ολυμπιακού κέρδισε την ανατροπή του Τζολτσίεφ στο 64’ ενώ με δικό του σουτ στο 82’ (η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενούμενων), έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την ανατροπή, με τον Φαν Πέρσι να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 89’ από το σημείο του πέναλτι.

2x2 για Τσεχία, Ισλανδία


Προκριματικά Euro: Νίκη με υπογραφή Αφελάι για Ολλανδία
Στην κορυφή του ομίλου βρέθηκε η Τσεχία, η οποία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ολλανδία την πρώτη αγωνιστική, πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Τουρκίας με 2-1 και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Οι Τούρκοι, που πλέον δεν έχουν ούτε βαθμό στον όμιλο, προηγήθηκαν στο 8’ με τον Μπουλούτ, όμως η απάντηση ήταν άμεση για τους Τσέχους, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 16’ με τον Σιβόκ.

Η Τουρκία είχε ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα όμως στο 58’ ο Ντοκάλ «έγραψε» το 2-1 για την Τσεχία, η οποία άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στη συνέχεια και έφυγε με τους τρεις βαθμούς, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Στην κορυφή με 6 βαθμούς βρίσκεται και η Ισλανδία, η οποία κέρδισε με 3-0 την Λετονία στη Ρίγα και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ισλανδία 6
2. Τσεχία 6
3. Ολλανδία 3
4. Καζακστάν 1
5. Λετονία 1
6. Τουρκία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.