Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Σόκαρε την Ισπανία ο Στοχ (video)

Προκριματικά Euro: Σόκαρε την Ισπανία ο Στοχ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2014 23:35
Με γκολ του Στοχ στο 86’ η Σλοβακία κέρδισε με 2-1 την Ισπανία στη Ζίλινα, έκανε το 2x2 στον όμιλο και υποχρέωσε τους «φούριας ρόχας» στην πρώτη τους ήττα σε προκριματικά Euro από το 2006! Είχαν προηγηθεί με Κούτσκα οι Σλοβάκοι (17’), ισοφάρισε προσωρινά στο 82’ ο Αλκαθέρ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ μπήκε στη θέση του νυν παίκτη του «δικεφάλου του Βορρά», Ρόμπερτ Μακ (έπαιξε για 61 λεπτά) και με δικό του γκολ στο 86’ χάρισε τη νίκη (2-1) στη Σλοβακία επί της Ισπανίας, που ηττήθηκε για πρώτη φορά σε προκριματικά Euro από τον Οκτώβριο του 2006!

Προβλημάτισαν οι Ισπανοί οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 17’ με γκολ του Κούτσκα (είχε ευθύνη ο Κασίγιας) και παρότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 82’ με τέρμα του Αλκαθέρ, η Σλοβακία με αντεπίθεση στο 86’ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Στοχ και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη στον όμιλο για τη Σλοβακία μετά το «διπλό» στην Ουκρανία και βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

Στη δεύτερη θέση με -3 βρίσκεται η Ισπανία και η Ουκρανία, η οποία με αυτογκόλ του Μαρτίνοβιτς (82’) και γκολ του Σίντορτσουκ (90+3’) κέρδισε με 2-0 τη Λευκορωσία στο Μπορίσοφ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ΠΓΔΜ με γκολ στο 90+2’ κέρδισε με 3-2 το Λουξεμβούργο.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Σλοβακία 6
2. Ισπανία 3
3. Ουκρανία 3
4. Λουξεμβούργο 1
5. Λευκορωσία 1
6. ΠΓΔΜ 0

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.