Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Έβαλα την καριέρα μου σε κίνδυνο με τη συμμετοχή μου στον τελικό»

Ρονάλντο: «Έβαλα την καριέρα μου σε κίνδυνο με τη συμμετοχή μου στον τελικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2014 13:15
Την καριέρα του σε κίνδυνο με τη συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ισχυρίστηκε πως έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του στο «World Soccer». «Θα παίζει μέχρι τα 40 και θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ» δήλωσε ο μάνατζερ του.

Για τη συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δήλωσε πως έβαλε την καριέρα του σε κίνδυνο παίζοντας στο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Λισαβόνα:

«Ναι, έβαλα την καριέρα μου σε κίνδυνο παίζοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα. Δεν κερδίζεις τίποτα στη ζωή εάν δεν παίρνεις ρίσκα. Στο φινάλε όλα πήγαν καλά και έσπασα και το ρεκόρ γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

«Καταπόνησα πολύ το σώμα μου για να παίξω στον τελικό και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Θα ήταν καλό εάν είχα χρόνο για να κάνω ένα διάλλειμα. Όμως κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση όμως το πίεσα. Τα πράγματα πήγαν καλά με τον σύλλογο. Κερδίσαμε τον τίτλο, πέτυχα γκολ και πήραμε το 10ο που ήταν κάτι που το περίμεναν όλοι. Ωστόσο με την Πορτογαλία τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά
».

«Για πάντα στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»


Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Πέδρο Μέντες δήλωσε πως ο Πορτογάλος θα μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ:

«O Ρονάλντο είναι πολύ ευτυχισμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτεται μόνο την παραμονή. Ήταν πάντα ευτυχισμένος εδώ και έχει μία εξαιρετική σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, εκπληκτικός όσον αφορά στα σωματικά του προσόντα και μπορεί να παίζει μέχρι την ηλικία των 40 ετών. Πιστεύω πως θα παραμείνει για πάντα εδώ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.