Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 90+2' για Ουντινέζε, τραυματίας ο Κονέ

Σέριε Α: Σοκ στο 90+2' για Ουντινέζε, τραυματίας ο Κονέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2014 18:42
Η Ουντινέζε βρέθηκε μια «ανάσα» από 4η συνεχόμενη νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή της Σέριε Α, ωστόσο στο 90+2’ ο Καρνέζης δεν μπόρεσε να πιάσει το πέναλτι του Κασκιόνε, με τη Τσεζένα να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Φρίουλι». Αποχώρησε τραυματίας ο Κονέ.

Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση με τη φανέλα της Ουντινέζε, καθώς όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» με εντυπωσιακές αποκρούσεις στους παίκτες της Τσεζένα, όμως στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Κασκιόνε (90+2’) έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Φρίουλι».

Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο 62’ με τον Φερνάντες, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 4η θέση με 13 βαθμούς.

Τραυματίας αποχώρησε ο Κονέ που χτύπησε στο 17ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον μετέπειτα σκόρερ των γηπεδούχων και μένει να δούμε εάν ο τραυματισμός του αποδειχθεί σοβαρός καθώς ακολουθούν οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro.

Νέα νίκη η Λάτσιο, 3η η Σαμπντόρια


Σέριε Α: Σοκ στο 90+2' για Ουντινέζε, τραυματίας ο Κονέ
Νέα νίκη για την Λάτσιο η οποία κέρδισε με 3-2 την ουραγό Σασουόλο και ανέβηκε στην 7η θέση με 9 βαθμούς.

Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν με τέρματα των Μάουρι (9’) και Τζόρτζεβιτς (25’), ενώ στο 35’ ο Καντρέβα ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς με τέρματα του Μπενάρντι (26’, 50’ πεν.).

Σοκ για Πάρμα η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από τη Τζένοα που έφυγε με τη νίκη από το «Ένιο Ταρντίνι» με γκολ του Μάτρι στο 90+3’, ενώ στην 3η θέση με 14 βαθμούς «σκαρφάλωσε» η Σαμπντόρια η οποία κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα με τέρμα του Γκαμπιαντίνι (35’).

Νωρίτερα η Έμπολι κέρδισε με 3-0 την Παλέρμο και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.