Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το Λονδίνο είναι... μπλε (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Το Λονδίνο είναι... μπλε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2014 18:16
Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ, καθώς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αζάρ (27’) και το 9ο φετινό τέρμα του Ντιέγκο Κόστα στο πρωτάθλημα (78’), οι «μπλε» πήραν τη νίκη με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και ξέφυγαν ξανά με +5 στην κορυφή από τη δεύτερη Μαν. Σίτι. Πιάστηκαν στα χέρια Βενγκέρ-Μουρίνιο, τραυματίστηκε ο Κουρτουά.

Δεν σταματάει πουθενά! Την 6η νίκη της σε 7 παιχνίδια πανηγύρισε η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 2-0 την αήττητη μέχρι σήμερα Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και διατήρησε τη διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες καλές ευκαιρίες και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος (σε ένα από αυτά τραυματίστηκε και ο Κουρτουά), με την Τσέλσι να παίρνει προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Αζάρ στο 27ο λεπτό.

Πρέμιερ Λιγκ: Το Λονδίνο είναι... μπλε (video)
Στη συνέχεια η Άρσεναλ είχε την υπεροχή και προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Καθόρλα, δεν ανησύχησε τον Τσεχ, αν και στο 65’ οι «κανονιέρηδες» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Φάμπρεγκας στην περιοχή.

Η Τσέλσι άντεξε την πίεση και αφού στο 76’ ο Αζάρ δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Σέζνι για το 2-0, ο Ντιέγκο Κόστα με σκαφτό σουτ στο 78’ έπειτα από μακρινή πάσα του Φάμπρεγκας, «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, σκοράροντας το 9ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα!

Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε, με την Άρσεναλ να μένει στο -9 από την κορυφή!

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το επεισόδιο ανάμεσα στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ζοζέ Μουρίνιο στο πρώτο ημίχρονο, με τους δύο προπονητές να μην δίνουν τα χέρια στη λήξη του αγώνα.

Τσέλσι: Κουρτουά (22’ Τσεχ ), Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Σούρλε (68’ Μίκελ ), Όσκαρ (90’ Γουίλιαν), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

Άρσεναλ: Σέζνι, Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ (83’ Ροσίτσκι), Φλαμινί, Καθόρλα (68’ Τσάμπερλεϊν ), Οζίλ, Σάντσες (78’ Ποντόλσκι), Γουέλμπεκ

Στο άλλο παιχνίδι, η προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα, Τότεναμ με γκολ του Έρικσεν (40’) κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον που υποχώρησε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, την ώρα που οι «πετεινοί» ανέβηκαν στην 6η θέση με 11, όσους έχουν Σουόνσι και Μαν. Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.