Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Ίντερ, γκέλα η Μίλαν

Σέριε Α: Βαριά ήττα για Ίντερ, γκέλα η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2014 18:53
Βαριά ήττα με 4-1 μέσα στο «Μεάτσα» γνώρισε από την Κάλιαρι η Ίντερ, ενώ η Μίλαν υπέστη 3η συνεχόμενη απώλεια βαθμών, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τσεζένα.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Καραμπάκ για το Γιουρόπα Λιγκ, η Ίντερ ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της από την Κάλιαρι και έμεινε στους 8 βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Σάου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και παρότι ο Οσβάλντο ισοφάρισε στο 18’ για τους «νερατζούρι», ο Ναγκατόμο είδε δύο κίτρινες σε δύο λεπτά και αποβλήθηκε στο 27’, αφήνοντας την ομάδα του Ματσάρι με δέκα παίκτες.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κάλιαρι η οποία με χατ-τρικ του Σουηδού Έκνταλ (29’, 34’, 44’) πήρε τη μεγάλη νίκη με 4-1 μέσα στο Μιλάνο!

Νέα γκέλα η Μίλαν


Σέριε Α: Βαριά ήττα για Ίντερ, γκέλα η Μίλαν
Από την άλλη, νέα γκέλα για τη Μίλαν η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τσεζένα και έχασε βαθμούς για 3η συνεχόμενη αγωνιστική.

Στο 10ο λεπτό ο Σούτσι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ραμί να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 19’, όμως στη συνέχεια οι «ροσονέρι» δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, μένοντας με αριθμητικό μειονέκτημα στο 73΄λόγω αποβολής του Ζαπάτα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νάπολι με γκολ του Καγιεχόν κέρδισε με 1-0 τη Σασουόλο, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Φιορεντίνα έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Τορίνο. Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Κίεβο με την Έμπολι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.