Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2014 18:06
Με γκολ του Ατζαγκούν στο 43’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την ουραγό Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Αποβλήθηκε στο 84’ ο Αργυρίου για τους φιλοξενούμενους.

Μετά τη νίκη του απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλο για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και την Νίκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Αναστασίου να φτάνει τους 10 βαθμούς, πιάνοντας στην κορυφή τους Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «πράσινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολεύονταν να βρουν χώρους για να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα της Νίκης, έχοντας ως καλές ευκαιρίες ένα σουτ του Καρέλη στο 6’ και το τετ-α-τετ του Ντίνα στο 21’.

Τελικώς τη λύση έδωσε ο Ατζαγκούν, ο οποίος είχε άστοχο σουτ στο 32’ από πλεονεκτική θέση, ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 42’, «γράφοντας» το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του Πράνιτς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στην επανάληψη και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα με τους Κουτρουμπή (53’), Καρέλη (61’) και Ντίνα (77’), ενώ στο 84’ ο Αργυρίου άφησε τη Νίκη με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί για να πετύχει δεύτερο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Πράνιτς, Κλωναρίδη και Ντίνα, ενώ στο 89’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Πράνιτς από τον Ίβενς, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.