Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» στο Περιστέρι για Ολυμπιακό πριν τη Μάλμε

Σούπερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» στο Περιστέρι για Ολυμπιακό πριν τη Μάλμε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2014 23:46
Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο με γκολ του Καραμάνου (30’) ο οποίος παίζει στην ομάδα του Σα Πίντο ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να πραγματοποιούν κακή εμφάνιση και να μένουν έτσι στους 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Καραμάνος ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα στον αγώνα στο 30ο λεπτό, πληγώνοντας την ομάδα στην οποία ανήκει, καθώς αγωνίζεται στους Περιστεριώτες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ιδανικό ντεμπούτο για το Σαν Πίντο, καθώς ο Ατρόμητος μπλόκαρε την ομάδα του Μίτσελ κα εκτός από το γκολ είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε καλύτερη κυκλοφορία, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Ατρόμητο να παίρνει μια μεγάλη νίκη που τον φέρνει στη 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει αγώνα λιγότερο.

Ατρόμητος: Τσεναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος (82’ Λαζαρίδης)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Κασάμι (70’ Μπενίτες), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (82’ Φορτούνης), Αφελάι, Ντομίνγκες (61’ Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.