Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε τη Λίβερπουλ ο Γιαγκέλκα (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε τη Λίβερπουλ ο Γιαγκέλκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2014 16:40
Με τρομερό γκολ του Γιαγκέλκα στο 90+2’ η Έβερτον κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Άνφιλντ» στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεσάιντ, σοκάροντας τη Λίβερπουλ η οποία με γκολ του Τζέραρντ στο 65’ βρίσκονταν μια «ανάσα» από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Δεν είχε νικητή το πρώτο ντέρμπι του Μέρσεσάιντ της φετινής σεζόν, καθώς παρότι η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί στο 65’ με γκολ του Τζέραρντ, ο Γιαγκέλκα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε σε 1-1 επιτρέποντας στην Έβερτον να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι και είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο παιχνίδι, όμως δεν μπορούσαν να κερδίσουν τον Χάουαρντ ο οποίος όποτε χρειάστηκε, έλεγε «όχι» στους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.

Ωστόσο στο 65’ ο Τζέραρντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να δώσει τη λύση στη Λίβερπουλ, η οποία ένα λεπτό μετά είχε δοκάρι με τον Μπαλοτέλι, με τον Ιταλό να μην καταφέρνει να στείλει από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Τα λεπτά περνούσαν με τη Λίβερπουλ να μην μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ και τελικώς στις καθυστερήσεις ο Γιαγκέλκα με «κεραυνό», κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, «παγώνοντας» το «Άνφιλντ».

Έτσι η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις 31 Αυγούστου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 10η θέση με 7 βαθμούς, με την Έβερτον να βρίσκεται στην 12η με έναν λιγότερο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.