Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2014 14:27
Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Νταβίντ Φουστέρ υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και χάνει τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μάλμε. Εκτός από το ματς του Περιστερίου και οι Σιόβας, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ντοσεβί και Διαμαντάκος.

Άσχημα νέα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός άσος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και άρχισε ήδη θεραπεία. Μάλιστα ο παίκτης θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Μάλμε και εκτός απροόπτου αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο ισχύει και για τους Σιόβα και Γκαζαριάν, που συνέχισαν θεραπεία όπως και ο Ντοσεβί, με τους τρεις να μένουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ «έκοψε» επίσης τους Σαλίνο και Διαμαντάκο, με τον πρώτο να μετράει λίγες ημέρες κανονικής προπόνησης, ενώ ο δεύτερος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φορτούνης μετά την καλή παρουσία του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Βέργος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.