Από δώδεκα γκολ στο Κύπελλο η Χετάφε
Η Χετάφε ξέσπασε στο Κύπελλο και υποδέχεται στο ματς που κλείνει την αγωνιστική στη LaLiga την Κάντιθ.
![](https://s3assets.agones.gr/en_team_logos/7737.png?v=8c3fb2eb6637e91d2e7be94dca99aef7)
Η ομάδα της Μαδρίτης παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι (0-5-1) και αξιοσημείωτο είναι πως τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν στο under. Τώρα η Χετάφε επιστρέφει στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη φέτος έχοντας ρεκόρ 2-3-0.
Την Τετάρτη ξέσπασε πάνω στην Ταρντιέντα για το Κύπελλο Ισπανίας συντρίβοντας της με 12-0 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Copa del Rey. Τα γκολ σημείωσαν οι Πάτρικ (7′), Γκρίνγουντ (15′, 55′), Λοθάνο (30′), Μαρτίν (33′), Ροντρίγκες (35′, 57′, 64′), Μίτροβιτς (68′), Ντουάρτε (69′), Λατάσα (73′) και Μαγιοράλ (85′).
«Ήρθαμε με την πρόθεση να πετύχουμε τη νίκη, αλλά ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο απέναντι σε μια Μαγιόρκα που χρειαζόταν επίσης να κερδίσει και αυτό μας παρουσίασε έναν πολύ τακτικό, πολύ ανταγωνιστικό αγώνα. Όταν δεν δημιουργείς καταστάσεις σε επιθετικό επίπεδο - πρόσθεσε - είναι πολύ σημαντικό να μην κάνεις λάθη στην άμυνα, και το έχουμε καταφέρει. Η ομάδα ήξερε πώς να διαβάζει το παιχνίδι, αν και θα θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερο παιχνίδι. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Eίμαι ικανοποιημένος με τη σωματική προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου», τόνισε ο προπονητής.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται για το ματς ο μέσος Αραμπάρι (7/0). Εκτός βρίσκεται εδώ και καιρό ο επιθετικός Ουνάλ.
![](https://s3assets.agones.gr/en_team_logos/2505.png?v=ce38167ab38da6cc4d28aa0c470c0878)
Ομως, η Σεβίλλη δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε ένα γκολ με τον Σέρχιο Ράμος που ακυρώθηκε, όμως, δεν συνέβη το ίδιο στο 37΄ με τον Οκάμπος να μειώσει με ωραία κεφαλιά και στο 60' ο Ιβάν Ράκιτιτς με ένα σουτ που πήρε πολλά φάλτσα στο 60' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Την Τετάρτη ίδρωσε για να περάσει το εμπόδιο της Μπανταλόνα Φουτούρ για το Copa Del Rey και μετά το 0-0, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί στην επόμενη φάση με σκορ 4-2.
«Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, ήμασταν εμείς. Είμαι θυμωμένος μετά από αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και αυτό σημαίνει πολλά. Στο μόνο λάθος που κάναμε, αυτό το γκολ τους έδωσε φτερά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά και το κλειδί για μένα ήταν αυτή η τριπλή ευκαιρία που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παρά το σκορ 2-2, η ομάδα δεν έχει χάσει το πρόσωπό της στο παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που αμαυρώθηκε από το αποτέλεσμα γιατί αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει για τα λεπτά του αγώνα που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, ήμασταν εμείς», είπε ο προπονητής Σέρχιο Γκονζάλεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Φάλι (11/0), ο εξτρέμ Αλέχο (11/0) και ο επιθετικός Σομπρίνο (11/0), αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Ναβάρο (4/0). Ούτε τώρα οι στόπερ Λουίς Ερνάντεθ (7/1), Μπαγέ (1/0), ο χαφ Σαν Εμετέριο (3/1) και ο εξτρέμ Οκάμπο.
![](https://s3assets.agones.gr/editors_photos/218550.jpg?v=59da90a7130574dc13dfea48fae2b23e)
Εκτίμηση
Η Χετάφε μετράει πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ιστορική στιγμή στο Κύπελλο αφού επιβλήθηκε με 12-0 κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα και υποδέχεται την Κάντιθ που αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αλλά λόγω των απουσιών της Κάντιθ θα ποντάρουμε στον άσο.