4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φιορεντίνα - Κρεμονέζε

Προϊστορία

27/4/2023 ΦιορεντίναΚρεμονέζε 0 - 0
5/4/2023 ΚρεμονέζεΦιορεντίνα 0 - 2
12/3/2023 ΚρεμονέζεΦιορεντίνα 0 - 2
14/8/2022 ΦιορεντίναΚρεμονέζε 3 - 2
24/7/2013 ΦιορεντίναΚρεμονέζε 7 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 429,944 88.6%
X
€ 24,231 5.0%
2
€ 31,031 6.4%
Over
€ 13,014 22.8%
Under
€ 44,147 77.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

147 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

0

54%

Κατοχή μπάλας

46%

0

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

3

18

Φάουλ

14

24

Πλάγια Άουτ

19

15

Εκτελέσεις Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 31131
Δεν θα έχει πρόβλημα η Φιορεντίνα

Δεν θα έχει πρόβλημα η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κρεμονέζε για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Σαφές το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

Α Παιχνίδι: Κρεμονέζε-Φιορεντίνα 0-2

Έδειξε την ανωτερότητα της στο πρώτο παιχνίδι, πήρε τη νίκη με 2-0 και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό. Από την αρχή φάνηκε πως θέλει να πάρει τον έλεγχο και στο 20’ ο Καμπράλ με κεφαλιά της έδωσε το προβάδισμα. Συνέχισε να απειλεί, έψαχνε το δεύτερο γκολ όμως σε κάποιες στιγμές χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Τερατσιάνο για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στο 73’ βέβαια κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Αϊβού, ο Γκονζάλες ευστόχησε και έτσι της έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Την Κυριακή αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Μόντσα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου ηττήθηκε με 3-2. Μπήκε βέβαια εξαιρετικά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Κουαμέ στο 8’ και πέντε λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της με τον Σαπονάρα. Στη συνέχεια όμως από τη μία η χαλάρωση που έδειξε και από την άλλη η κούραση που δικαιολογημένα έχει της στοίχισαν. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου είχε δεχτεί δύο γκολ (26’, 43’) και στο 59’ είδε την αντίπαλο της να κάνει την ανατροπή.

Μικρή επίπτωση έχει αυτή η ήττα για τη βαθμολογία της, δεν κυνηγάει άλλωστε κάτι στο πρωτάθλημα. Είναι λογικό μάλιστα να βγάζει κάποιες αδυναμίες, δεν φτιάχτηκε για να ανταποκρίνεται σε τρεις διοργανώσεις και για την ώρα τα πηγαίνει περίφημα. Δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες για την πρόκριση της στον τελικό και ένα γρήγορο γκολ θα έδιωχνε το όποιο άγχος.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έχουμε ένα πλεονέκτημα και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να κάνουμε και τώρα τα πράγματα σωστά, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν παγίδες στα παιχνίδια του Κυπέλλου αλλά θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας», τόνισε ο κόουτς Ιταλιάνο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο μέσος Μποναβεντούρα (26/4), στην αποστολή ο μέσος Άμραμπατ (25/0) και οι εξτρέμ Μπρέκαλο (4/0) και Ικονέ (28/2).

Ήξερε πως πολύ δύσκολα θα έφτανε σε άλλη μία υπέρβαση στη διοργάνωση και έτσι στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0 από τη Φιορεντίνα. Από το ξεκίνημα η αντίπαλος της έδειξε καλύτερο πρόσωπο, η ίδια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’ αλλά προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε κάποιες καλές στιγμές, ο Τερατσιάνο της αρνήθηκε την ισοφάριση και στο 73’ όλα έδειχναν να τελειώνουν καθώς έμεινε με δέκα παίκτες και δύο λεπτά μετά δέχθηκε και το δεύτερο γκολ.

Στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα έδειχνε ένα καλύτερο πρόσωπο, είχε πάρει δύο σερί νίκες αλλά ήρθε η Ουντινέζε την Κυριακή για να την προσγειώσει στην πραγματικότητα καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας. Μόλις στο 2’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, θέλησε να αντιδράσει άμεσα και είχε ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου δέχθηκε άλλα δύο τέρματα (27’,37’) και στην ουσία κατάλαβε πως δεν θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Έδειξε βέβαια διάθεση στην επανάληψη αλλά έως εκεί.

Είχε δημιουργήσει κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να παλέψει για την παραμονή της, θεωρώ έχει καταλάβει και η ίδια πλέον πως πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Δεν είναι μόνο οι οκτώ βαθμοί διαφορά από τη σωτηρία της αλλά και η συνολική εικόνα που βγάζει. Μπορεί να κρατήσει την πορεία έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου τη φετινή σεζόν και κάποια μεγάλα αποτελέσματα κατά τα άλλα δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

«Θέλω να δω μία συμπαγή ομάδα απέναντι στη Φιορεντίνα. Για μένα μορούμε να κερδίσουμε 2-0 αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε καθαρό πλάνο, να μην αφήσουμε χώρους στην αντίπαλο μας γιατί τότε θα έχουμε δυσκολίες. Επαναλαμβάνω ότι περιμένω να δω μία δυνατή Κρεμονέζε και σε άμυνα και σε επίθεση», τόνισε ο κόουτς Μπαλαρντίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Αϊβού (21/0), τραυματίας ο επιθετικός Τσατζού (17/2). Παραμένουν εκτός ο φορ Τσιόφανι (26/6) και ο στόπερ Κίρικες (11/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φιορεντίνα ψάχνει τρόπους να πάρει κάποιες ανάσες, έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά της και σαφώς είναι με το ένα πόδι στον τελικό. Δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες απέναντι σε μία Κρεμονέζε που έχει φτάσει έως εδώ παίρνοντας κάποια μεγάλα αποτελέσματα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και το ταξίδι της λογικά θα τελειώσει εδώ. Θα πάω με τον άσο στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Φιορεντίνα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +0.47% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες