Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός

30/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 830
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 911 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ στις 25/11/2021

Προϊστορία

25/11/2021 ΟλυμπιακόςΦενερμπαχτσέ 1 - 0
30/9/2021 ΦενερμπαχτσέΟλυμπιακός 0 - 3
21/7/2015 ΦενερμπαχτσέΟλυμπιακός 3 - 2
16/8/2014 ΦενερμπαχτσέΟλυμπιακός 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,606 48.0%
X
€ 29,160 22.0%
2
€ 39,760 30.0%
Over
€ 8,537 22.2%
Under
€ 29,970 77.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

250 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ulker Stadyumu Fenerbahce Sukru Saracoglu Spor Kompleksi
  • Χωρητικότητα: 53586
  • Θεατές: 22160
Στην Πόλη για αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

Στην Πόλη για αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί κομβική στη μάχη για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

* «Σουκρού Σαράτσογλου (47.834 θ.) Στο 50% της πληρότητας

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Άιντραχτ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με το τελικό αποτέλεσμα μάλιστα να μην την αφήνει ικανοποιημένη. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ και δοκάρι στα πρώτα λεπτά και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 10’, ανοίγοντας το σκορ με τον Οζίλ. Πλήρωσε αμυντική της αδράνεια και ισοφαρίστηκε λίγο πριν το ημίχρονο (41’) αλλά πίεσε στην επανάληψη και στο φινάλε είχε χαμένο πέναλτι με τον Πέλκα για να πάρει τη νίκη.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα, πήρε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας με 2-1 της φορμαρισμένης Χατάισπορ εκτός έδρας. «Καθάρισε» ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μισάωρο με τους Ρόσι (17’) και Νόβακ (29’), ενώ δέχτηκε απλώς τη μείωση του σκορ στο 70’. Στο 5-1-1 το ρεκόρ της μετά από 7 παιχνίδια, βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από την 2η θέση.

Κομβικό ενδέχεται να είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη μάχη για την πρόκριση, αφού με νίκη θα βρεθεί σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρωτιά του γκρουπ. Εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης, ο τεχνικός της και πρώην του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα δήλωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο δικός μας. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αύριο. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες του ομίλου είναι μικρές. Καμία ομάδα δεν υπερέχει πολύ της άλλης. Και οι τέσσερις διεκδικούν την πρώτη θέση».

Αγωνιστικά Νέα: Ο σταρ επιθετικός χαφ Οζίλ έχασε την τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Τα προβλήματα είναι ήδη πολλά για τους Τούρκους, αφού δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο πολύτιμος μέσος Καχβετσί, ο βασικός στόπερ Τίσεραντ, ο βασικός μπακ Σανκαρέ και ο έμπειρος μέσος Σόσα. Από την άλλη, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο έτερος βασικός στόπερ Αζίζ, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες, αλλά και ο χαφ Ζάιτς. Ο Περέιρα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ρισκάρει και να πάρει βιαστικές αποφάσεις για παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό. Επέστρεψε κόντρα στην Χατάισπορ ο φορ Ντουρσούν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έστω και δύσκολα μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας με 2-1 της Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη και η αντίπαλος του δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Προηγήθηκε μεν στο 52’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά ισοφαρίστηκε στο 75’ και κινδύνευσε σε ορισμένες φάσεις και με δεύτερο γκολ. Ο Μαρτίνς τα έπαιξε όλα για όλα και του βγήκε, με τον Ρέαμπτσιουκ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο 87’ χαρίζοντας του τη νίκη.

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από ξεκούραστη νίκη με 2-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. «Καθάρισε» από πολύ νωρίς το ματς χάρη στα γκολ των Τικίνιο (7’) και Α. Καμαρά (23’) και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους ακίνδυνους Αρκάδες. Ήταν η 3η διαδοχική νίκη του, έχοντας αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα μου μετά το μέτριο ξεκίνημα και έχει περάσει μόνος στην κορυφή και στο +1 από ΠΑΟΚ και Βόλο. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Κρίσιμο το παιχνίδι με την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, σε περίπτωση που πάρει αποτέλεσμα θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο των Τούρκων, αναφέροντας: «Παίζουμε απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, που παίζει σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς θα μας βοηθήσει πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε δουλέψει και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον βασικό μέσο Εμβιλά ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να προφυλαχθεί μετά τις ενοχλήσεις στο πόδι. Κούντε και Α. Καμαρά διεκδικούν μία θέση στο κέντρο αντί του Γάλλου χαφ. Πάντα εκτός ο στόπερ Σεμέδο και ο επιθετικός μέσος Φορτούνης.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς μετά το μέτριο ξεκίνημα αλλά δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο στην Κωνσταντινούπολη απέναντι σε μια Φενέρ που έδειξε τα… δόντια της στην πρεμιέρα με την Άιντραχτ στην Γερμανία. Η απουσία του Εμβιλά στον άξονα κρίνεται σημαντικά για τους «ερυθρόλευκους», αλλά το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και στην πλευρά των Τούρκων, οι οποίοι αναμένεται να κατέβουν μεταξύ άλλων χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στην Πόλη, αλλά πρόκειται για αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Επιθετική ομάδα οι Τούρκοι αλλά και με προβλήματα στα μετόπισθεν, αφού σπάνια κρατάνε το μηδέν. Δίκαια φαβορί το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Ολυμπιακός 6 9 3 0 3 8:7
  3 Φενερμπαχτσέ 6 6 1 3 2 7:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +9.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες