Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Ρίο Άβε

25/10/2020 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 391
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1297 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Ρίο Άβε στις 16/3/2024

Προϊστορία

16/3/2024 ΦαρένσεΡίο Άβε 1 - 1
29/10/2023 Ρίο ΆβεΦαρένσε 3 - 4
13/12/2022 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 1
23/1/2022 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 1
15/8/2021 ΦαρένσεΡίο Άβε 1 - 1
7/3/2021 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 0
25/10/2020 ΦαρένσεΡίο Άβε 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,437 12.8%
X
€ 3,551 31.5%
2
€ 6,276 55.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Algarve
  • Χωρητικότητα: 30002
  • Θεατές: 860
Αμφότερες θέλουν να κάνουν σεφτέ

Αμφότερες θέλουν να κάνουν σεφτέ

Η Φαρένσε φιλοξενεί τη Ρίο Άβε για την 5η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους κόντρα στη Φαμαλικάο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

* Η Φαρένσε δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στη φυσική της έδρα, καθώς γίνονταν έργα στο «Εστάντιο ντε Σαν Λουίς» που ολοκληρώθηκαν, όμως κι αυτό το ματς θα δοθεί στο γήπεδο «Αλγκάρβε».

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΑΡΕΝΣΕ

Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Φαμαλικάο. Ήθελε να κάνει σεφτέ αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο τέλος ήταν εκείνη που απέσπασε ισοπαλία μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε 3-3. Μπήκε πολύ δυνατά κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 4’ με τον Μάντσα. Είκοσι λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα, ξανά από κόρνερ, με τον Σέζαρ να στέλνει αυτήν την φορά την μπάλα στα δίχτυα. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πήγε προηγούμενη με διαφορά δύο τερμάτων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με πέναλτι του Λαμέιρας στο 63’. Είχε δοκάρι αμέσως μετά, αλλά ξανά ο Λαμέιρας στο 72’, έφερε το ματς στα ίσα. Τα είχε χαμένα και στο 80’ δέχτηκε και τρίτο γκολ από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Ζορντάο. Όλα έδειχναν ότι θα έχανε, όμως στις καθυστερήσεις ο Μανσίγια με ψύχραιμο πλασέ την έσωσε από μία πικρή ήττα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Φαρένσε δεν έφυγε ηττημένη από το γήπεδο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν έχει ξεκινήσει καλά και μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ο ένας βαθμός που έχει συγκεντρώσει την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μόνη της στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα είναι νωρίς αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων Σέρτζιο Βιέιρα υπογράμμισε: «Τιμωρούμαστε από τα λάθη μας. Παίζουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και όχι για να δημιουργούμε απλώς τις περισσότερες ευκαιρίες σε ενενήντα λεπτά. Τακτικά για πρώτη φορά παίξαμε τέλεια και είχαμε εξαιρετική οργάνωση. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να αποφύγουμε αντίστοιχες καταστάσεις στο μέλλον».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Άλλωστε οι επιθετικοί Τζάλμα Κάμπος (0/0) και Μπιλέλ (0/0) ακόμα δεν έχουν ντεμπουτάρει.



ΡΙΟ ΑΒΕ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Μπενφίκα. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και ηττήθηκε εύκολα (0-3), δίχως να κατορθώσει να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση. Δεν μπήκε καθόλου συγκεντρωμένη στο γήπεδο και το πλήρωσε στο 6’, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τέρμα του Βάλντσμιντ. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική για την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, ξανά από τον Βάλντσμιντ. Η εικόνα της στην επανάληψη ήταν σαφώς καλύτερη και προσπάθησε να δημιουργήσει ορισμένες καλές στιγμές. Έφτιαξε δύο μεγάλες φάσεις για να μειώσει, όμως δεν τα κατάφερε. Στο τέλος παραιτήθηκε από την προσπάθεια και δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Γκάμπριελ στο 84’.

Η Ρίο Άβε «τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς νίκη, στο ξεκίνημα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη της ήττα, καθώς στα τρία πρώτα παιχνίδια της είχε αναδειχθεί ισόπαλη. Η συγκομιδή των τριών βαθμών δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητική και τη φέρνει στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της έχουν ολοκληρωθεί Under.

«Στο παιχνίδι με τη Φαρένσε πιστεύω ότι θα είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τη θλιβερή βραδιά που είχαμε κόντρα στην Μπενφίκα. Παραμένει αμετάβλητη η εμπιστοσύνη μας προς τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε βελτιωμένη εικόνα στη συνέχεια, παίρνοντας την πρώτη μας νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή του συλλόγου, Μάριο Σίλβα.

Αγωνιστικά Νέα: «Φρέσκο» πρόβλημα ο τραυματισμός του χαφ Γιαμπόρ (3/0). Παραμένουν στα «πιτς» από την αρχή της σεζόν οι τραυματίες αμυντικοί Πινάκερ (0/0) και Ζούνιο (0/0). Εκτός πλάνων ο αριστερός μπακ Ματέους Ρέις (2/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φαρένσε βρίσκεται από νωρίς σε δύσκολη θέση αναφορικά με τη μάχη της παραμονής, αφού δεν έχει κατορθώσει ακόμα να πάρει την πρώτη της νίκη. Από την άλλη και η Ρίο Άβε δεν έχει ικανοποιήσει, αφού επίσης δεν έχει κάνει σεφτέ, μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πριμέιρα Λίγκα. Παιχνίδι μεγάλης σημασίας για αμφότερες τις αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι ποιοτικά και «καίγονται» για το τρίποντο. Θα τους εμπιστευτούμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν και θα φύγουν με το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ρίο Άβε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίο Άβε έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 2.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαρένσε έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.23 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  16 Ρίο Άβε 34 34 7 13 14 25:40
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες