2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρίο Άβε - Φαρένσε

7/3/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1009
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1164 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Ρίο Άβε στις 16/3/2024

Προϊστορία

16/3/2024 ΦαρένσεΡίο Άβε 1 - 1
29/10/2023 Ρίο ΆβεΦαρένσε 3 - 4
13/12/2022 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 1
23/1/2022 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 1
15/8/2021 ΦαρένσεΡίο Άβε 1 - 1
7/3/2021 Ρίο ΆβεΦαρένσε 2 - 0
25/10/2020 ΦαρένσεΡίο Άβε 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 69,702 84.5%
X
€ 7,995 9.7%
2
€ 4,811 5.8%
Over
€ 562 20.2%
Under
€ 2,220 79.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

73 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio dos Arcos
  • Χωρητικότητα: 12820
Πιο ποιοτικό το σύνολο του Καρντόσο

Πιο ποιοτικό το σύνολο του Καρντόσο

Η Ρίο Άβε φιλοξενεί τη Φαρένσε για την 22η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Φαμαλικάο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΙΟ ΑΒΕ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 2-0. Ξεκίνησε νωθρά και δέχτηκε έντονη πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι. Στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά της και ισορρόπησε δημιουργώντας μάλιστα πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η σημαντικότερη από αυτές ήταν το δοκάρι στο σουτ του Ντάλα μέσα από την περιοχή. Από τη στιγμή που δεν σκόραρε στο χρονικό διάστημα που κυριάρχησε, πλέον το έργο της είχε γίνει σαφώς πιο δύσκολο. Η αρχή της επανάληψης τη βρήκε να προσπαθεί να αντέξει το «σφυροκόπημα» των «αετών». Τα κατάφερε μέχρι το 59’, όμως σε αυτό το λεπτό ο Σεφέροβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’ από τον Πίζι.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρίο Άβε υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, που ήταν πάντως εντός προγράμματος, αντίθετα μ’ εκείνη που είχε προηγηθεί στο Βίλα ντο Κόντε από την Φαμαλικάο. Ακόμα δεν μπορεί να αισθανθεί άνετα. Έχει μαζέψει 22 βαθμούς και βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία «στροφή» για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βεβαίως το ρόστερ της είναι πιο ποιοτικό και ο αρχικός στόχος ήταν η ευρωπαϊκή έξοδος. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μιγκέλ Καρντόσο επισήμανε: «Η ομάδα μας αισθάνομαι ότι κάνει ένα ταξίδι που έχει ως τελικό προορισμό τη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Έχουμε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και στο πρώτο ημίχρονο με την Μπενφίκα παίξαμε πολύ καλά. Θα πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια και για τον αγώνα με την Φαρένσε που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς. Δεν μπορείς να πυροβολείς τον εαυτό σου στα πόδια κάνοντας εύκολα λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθείς».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Μόντε (9/0). Χτύπησε ο επιθετικός Ρονάν (8/0). Γνωστοί οι υπόλοιποι «πονοκέφαλοι». Θα λείψει ο μέσος Γιαμπόρ (6/0), ο επιθετικός Αντρέ Περέιρα (10/0) που δεν θα παίξει ξανά την τρέχουσα σεζόν και ο δεξιός οπισθοφύλακας Ζούνιο (0/0) που δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Τουλάχιστον επιστρέφουν ο δεξιός οπισθοφύλακας Πίντο (17/0) και ο αριστερός μπακ Φάμπιο Κοεντράο (7/0).



ΦΑΡΕΝΣΕ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα μακριά από την έδρα της. Την περασμένη αγωνιστική ταξίδεψε στην έδρα της Φαμαλικάο κι αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) χωρίς τέρματα, επιβεβαιώνοντας ότι πλέον χάνει δύσκολα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζόρζε Κόστα. Από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν φανερό πως καμία ομάδα από τις δύο δεν είχε σκοπό να ρισκάρει και να επιτρέψει στους αντιπάλους να βρουν ανοργάνωτη την άμυνα της. Κάπως έτσι δεν υπήρξε ούτε μία πραγματικά σημαντική ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για εκείνη, καθώς αποβλήθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Αντρέ Πίντο στο 50’, για μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής. Πλέον ο μόνος στόχος της ήταν να αμυνθεί μαζικά και το έκανε. Δεν επέτρεψε σημαντικές φάσεις στα «καρέ» της ενώ στο 83’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λίκα να πλασάρει άουτ σε τετ α τετ, χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Φαρένσε έχει «χτίσει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα, μετρώντας πάντως σε αυτό το χρονικό διάστημα μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στο γκρουπ των κλαμπ που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Λίγκα Προ και θεωρείται φαβορί για να μην τα καταφέρει. Παρουσιάζουν πάντως βελτίωση τον τελευταίο καιρό, όμως η συγκομιδή των 19 βαθμών τους φέρνει στις τελευταίες θέσεις. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under και No Goal.

«Πήραμε ακόμα έναν καλό βαθμό στο προηγούμενο παιχνίδι και βλέπω με ικανοποίηση την ομάδα μου να προοδεύει. Δεν μπορώ να πω ότι ήμαστε καλοί μόνο στην άμυνα και όχι στην επίθεση. Δεν μπορείς να βλέπεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και να τον χωρίζεις σε τομείς. Δεν το αντιλαμβάνομαι έτσι εγώ. Κάθε φορά που δεν χάνουμε αυξάνεται η εμπιστοσύνη στο εσωτερικό μας. Η αξία των παικτών μας φαίνεται από το γεγονός ότι δεν χάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος αυτός ο αγώνας για την αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι για όλους τους άλλους εκτός από εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε ως σύνολο και απέναντι στη Ρίο Άβε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο βασικός στόπερ κι άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Αντρέ Πίντο (7/1) και θα απουσιάσει, ενώ συμπλήρωσαν κάρτες ο μέσος Ισιντόρο (14/1) και ο ηγέτης επιτελικός χαφ, Γκολντ (21/7). Χτύπησε ο στράικερ Πέδρο Ενρίκε (13/1). Παραμένουν στα «πιτς» ο σέντερ μπακ Μάρτινς (6/1), ο πλάγιος μέσος Σέκο (14/0) και ο φορ Αλβαρίνιο (2/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρίο Άβε δεν χτίστηκε το περσινό καλοκαίρι για να προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν κατορθώσει να ξεφύγει γρήγορα από το γκρουπ των ομάδων που θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή. Από την άλλη η νεοφώτιστη Φαρένσε είχε θέσει από την αρχή ακριβώς αυτόν τον στόχο. Με την άφιξη του Ζόρζε Κόστα στην τεχνική της ηγεσία έχει κατορθώσει να μην χάνει, όμως στο Βίλα ντο Κόντε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνη. Μας καλύπτει η απόδοση του άσου και θα τον επιλέξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Φαρένσε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  16 Ρίο Άβε 34 34 7 13 14 25:40
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +4.47% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες