2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Λευκορωσία

2/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 726
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 967 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Τσεχία στις 11/10/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 34' Barak Antonin

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 47' Kalas Tomas
  2. 73' Ebong Max

      Προϊστορία

      11/10/2021 ΛευκορωσίαΤσεχία 0 - 2
      2/9/2021 ΤσεχίαΛευκορωσία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 153,290 90.4%
      X
      € 10,018 5.9%
      2
      € 6,335 3.7%
      Over
      € 19,699 67.4%
      Under
      € 9,542 32.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      78 ψήφοι:

      Videos

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Mestsky stadion Ostrava
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 15123
      Με πολλές απουσίες η Τσεχία, επιστροφή Κοντραντίεφ στην Λευκορωσία

      Με πολλές απουσίες η Τσεχία, επιστροφή Κοντραντίεφ στην Λευκορωσία

      Η Τσεχία που πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο Euro, ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών υποδεχόμενη την Λευκορωσία, η οποία μετά τη συντριβή από το Βέλγιο έχει νέο προπονητή τον Κοντραντίεφ.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Πραγματοποίησε πολύ καλό Euro, φτάνοντας έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τερμάτισε 3η σε όμιλο με Αγγλία, Κροατία και Σκωτία και στους «16» έκανε την έκπληξη πετώντας εκτός την Ολλανδία, αλλά στους «8» αποκλείστηκε δίκαια από την Δανία με 1-2.

      Ανάμεικτα συναισθήματα από την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ. Στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα με 6-2 την Εσθονία εκτός και στη συνέχεια πήρε σπουδαίο βαθμό κόντρα στο φαβορί του ομίλου, Βέλγιο (1-1 εντός), αλλά την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στην Ουαλία και έχασε έδαφος. Το σημερινό έχει χαρακτήρα must-win, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στο εκτός έδρας με το Βέλγιο.

      «Οι Λευκορώσοι είναι ομάδα που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και αν ο αντίπαλος τους το επιτρέψει, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν συνδυασμούς και επικίνδυνες καταστάσεις. Δεχόμαστε το ρόλο του φαβορί αλλά σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν σκεφτόμαστε το Βέλγιο», δήλωσε ο τεχνικός της Σιλχαβί.

      Αγωνιστικά Νέα: Έχει κομβικές απουσίες στην επίθεση, αφού δεν υπολογίζει στον βασικό φορ Σικ (Λεβερκούζεν) που είναι τιμωρημένος και στους καλούς αναπληρωματικούς Κρμέντσικ (Σλάβια Πράγας) και Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας). Πολλές απουσίες και στην άμυνα αφού δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι στόπερ Σελούτσκα (Σπάρτα Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας), Ζίμα (Τορίνο), Μπράμπετς (Άρης). Εκτός επίσης οι χαφ Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Ντάριντα (Χέρτα) και οι αναπληρωματικοί γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) και Κολάρ (Σλάβια Πράγας).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Ολυμπιακός), Ενγκιγιέν (Σλόβαν Λίμπερετς)

      Αμυντικοί: Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Μπράμπετς (Πλζεν), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας), Ματέχου (Μπρέσια), Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Χάρβελ (Πλζεν)

      Μέσοι: Γιάνκτο (Χετάφε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μπάρακ (Βερόνα), Κραλ (Γουέστ Χαμ), Πέσεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Σαντίλεκ (Τβέντε)

      Επιθετικοί: Βίντρα (Μπέρνλι), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας)ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Ξεκίνησε νικηφόρα τα προκριματικά νικώντας δύσκολα με 4-2 την «λειψή» Εσθονία στην έδρα της αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το ντροπιαστικό 0-8 από το Βέλγιο στο Λέουβεν, το οποίο έφερε ραγδαίες εξελίξεις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιχαήλ Μαρκχέλ υπέβαλε την παραίτηση του και στη θέση του ήρθε ο βοηθός του Γκιόργκι Κοντραντίεφ, ο οποίος αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα για δεύτερη φορά μετά την τριετία 2011-14.

      «Η ομάδα δουλεύει και έχει διάθεση να αγωνιστεί. Ελπίζουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σε σχέση με την ομάδα που ήμουν προπονητής πριν 7 χρόνια, λείπουν οι έμπειροι παίκτες. Δεν εννοώ ότι έχουμε πολύ νεανική ομάδα, αλλά μας λείπουν οι εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο. Στο παρελθόν η ΜΠΑΤΕ έπαιζε πάντα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πολύ παίκτες έπαιζαν στην Ρωσία. Τώρα έχουμε 3-4 έμπειρους παίκτες και οι υπόλοιποι αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Κοντραντίεφ, που θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό.

      Πολύ δύσκολο το έργο της στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αφού αντιμετωπίζει τις τρεις ισχυρές ομάδες του ομίλου, Τσεχία (2/9 εκτός), Ουαλία (5/9 εντός) και Βέλγιο (8/9 εντός). Βασικός στόχος της να παρουσιάσει ένα πιο συμπαγής σύνολο και όχι την εικόνα διάλυσης του Μαρτίου.

      Αγωνιστικά Νέα: Μόλις 8 παίκτες της αποστολής έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών με την Εθνική ομάδα, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως δεν κλήθηκε κανείς παίκτης της ΜΠΑΤΕ και της Γκόμελ. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο μέσος Καβαλίοβ (Άρσεναλ Τούλα), ενώ ο γκολκίπερ Χάτκεβιτς (Ντιναμό Μινσκ) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κι έμεινε εκτός αποστολής.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Τσέρνικ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Παβλιτσένκο (Ρουκχ Μπρεστ)

      Αμυντικοί: Γίζεπτσουκ, Πιάτσενιν, Ρακχμάναβ (Ρουκχ Μπρέστ), Ζολότοβ, Πάβλοβετς (Κόλος), Σατσίβκα, Σεφτσένκο, Κχανταρκέβιτς, Μπεγκούνοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ)

      Μέσοι: Κλίμοβιτς, Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Κόρζουν (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Έμπονγκ (Αστάνα), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζοντίνο), Σέντκο (Ντιναμό Μπρεστ), Γκρετσίκχο (Ρουκχ Μπρεστ)

      Επιθετικοί: Σκάβις, Παντστρέλο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κοντσέβοϊ (Ρουκχ Μπρεστ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τσεχία που προέρχεται από πολύ καλή παρουσία στο Euro, θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό αφού δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Σαφώς το φαβορί απέναντι στην Λευκορωσία αλλά κατεβαίνει με πολλές απουσίες σε άμυνα και επίθεση και ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά. Με νέο προπονητή οι φιλοξενούμενοι μετά τη συντριβή με 0-8 από το Βέλγιο, αναμένεται να παίξουν αρκετά κλειστά για να αποφύγουν μια νέα βαριά ήττα. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ, αφού οι Τσέχοι κατεβαίνουν χωρίς τον Σικ και δεν έχουν λόγο να φορτσάρουν, αφού ακολουθεί το εκτός έδρας με το Βέλγιο.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
        3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
        5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      11/10/2021
      Λευκορωσία
      Τσεχία
      0 - 2
      2/9/2021
      Τσεχία
      Λευκορωσία
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο eco, με το υψηλότερο yield +5.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες