1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Σλάβια Πράγας

18/4/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 934

1ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 5' Pedro Rodriguez
  2. 9' Deli Simon (αυτογκόλ)
  3. 17' Giroud Olivier
  4. 26' Soucek Tomas
  5. 27' Pedro Rodriguez
  6. 33' Kante Ngolo

2ο Ημίχρονο 4 - 3

  1. 51' Sevcik Petr
  2. 53' Soucek Tomas
  3. 54' Sevcik Petr
  4. 73' Kudela Ondrej
  5. 75' Emerson Palmieri
  6. 83' Arrizabalaga Kepa
  7. 90' Luiz David

      Προϊστορία

      18/4/2019 ΤσέλσιΣλάβια Πράγας 4 - 3
      11/4/2019 Σλάβια ΠράγαςΤσέλσι 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,406,093 93.5%
      X
      € 141,832 3.9%
      2
      € 96,862 2.7%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      271 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stamford Bridge
      Ψάχνει νέο θαύμα η Σλάβια

      Ψάχνει νέο θαύμα η Σλάβια

      Η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο την Σλάβια Πράγας, έχοντας ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία. Ένα ακόμα θαύμα ψάχνουν οι Τσέχοι, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Σεβίλλη.

      Τι ισχύει: Επαναληπτικός για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που το σκορ λήξει 0-1, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

      Πρώτο ματς (Σλάβια Πράγας – Τσέλσι 0-1): Η Τσέλσι παρατάχθηκε με 7 αλλαγές και συνάντησε αρκετά προβλήματα από τη ψυχωμένη Σλάβια, κινδυνεύοντας σοβαρά σε 2-3 περιπτώσεις. Εν τέλει κράτησε το μηδέν και στο 86’ πέτυχε το νικητήριο γκολ με κεφαλιά του Αλόνσο. Η ίδια είχε δοκάρι με τον Γουίλιαν (25’) στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία της πριν το γκολ.• Η Σλάβια έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 10 παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα σε αγγλικές ομάδες (1-2-7), αυτό κόντρα στην Λιντς τον Μάρτιο του 2000 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η Τσέλσι έχει τις περισσότερες νίκες στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ (10) και την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+22). Αυτός είναι ο 11ος προημιτελικός της Τσέλσι σε διεθνείς διοργανώσεις από το 2003-04. Εχει προκριθεί σε εννιά από τους δέκα, με μοναδικό αποκλεισμό αυτόν από τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2010-11.

      ΤΣΕΛΣΙ

      Δέχτηκε ισχυρό πλήγμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 2-0 στην έδρα της Λίβερπουλ. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στην κόντρα και στο δεύτερο μέρος δέχτηκε δύο γκολ σε 144 δευτερόλεπτα (51’-53’). Έβγαλε αντίδραση και μέσα σε ένα λεπτό (59’, 60’) ο Αζάρ βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ σημαδεύοντας το δοκάρι και τον Αλισον αντίστοιχα. Κάπου εκεί το ματς «έσβησε» και το σερί 4 διαδοχικών νικών της έλαβε τέλος.

      Πολύ δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ναι μεν ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Άρσεναλ, ωστόσο υστερεί στην ισοβαθμία και έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από τους «κανονιέρηδες». Μάλιστα, σε δύο εβδομάδες έχει παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα μαύρα σύννεφα γύρω από το κεφάλι του Μαουρίτσιο Σάρι έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, με τον Ιταλό να δέχεται έντονη κριτική για το γεγονός ότι ξεκίνησε τον Αζάρ σε ρόλο ψευτοεννιαριού

      Πάντως, ο σύλλογος μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τη νίκη με 1-0 στην Πράγα επί της Σλάβια. «Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές αλλά δεν θα είναι πολλές επειδή το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται να παίξουμε στα καλύτερα μας για να κερδίσουμε», δήλωσε ο βοηθός, Τζιανφράνκο Ζόλα, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάρι στη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο τελευταίος είχε μια επέμβαση στο δόντι του.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο ματς με τη Λίβερπουλ ο πιο σταθερός στόπερ της, Ρούντιγκερ (32/1) και θα χάσει το ματς. Επιστρέφει ο αμυντικός Κέιχιλ (1/0) που αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Νοέμβριο κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει. Αμφίβολος ο μπακ Αλόνσο (28/1) που έκρινε το ματς της Πράγας καθώς και ο αναπληρωματικός μεσοαμυντικός Αμπαντού (0/0).

      ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

      Γνώρισε δεύτερη απώλεια στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 εντός με την Σπάρτα Πράγας στο ντέρμπι της πόλης. Μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με κεφαλιά του Σούτσεκ (19’) ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 53’ από μακρινό σουτ, με τον γκολκίπερ της, Κολάρ να αιφνιδιάζεται. Παραμένει στην κορυφή αλλά είδε τη διαφορά από την 2η Πλζεν να μειώνεται στους 5 βαθμούς.

      Την ίδια ώρα συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, αφού στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την πολυνίκη Σεβίλλη. Κοίταξε στα μάτια την Τσέλσι στο πρώτο ματς αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και πλέον ψάχνει θαύμα στο Λονδίνο.

      «Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε πως μπορούμε να καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση και στο Λονδίνο. Είμαι ευγνώμων που βρισκόμαστε εδώ και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν», δήλωσε ο κόουτς Τρπισόφσκι, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Σούτσεκ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως θέλει να αγωνιστεί απέναντι τους ο Έντεν Αζάρι διότι: «Έτσι θα καταλάβουμε ότι μας παίρνουν στα σοβαρά. Θέλουμε να κατεβάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα»

      Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο πολύτιμος χαφ και 2ος σκόρερ της στο πρωτάθλημα, Σούσεκ (26/9), που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι. Αμφίβολοι ο κομβικός μεσοεπιθετικός Χουσμπάουερ (27/9, 11 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Κουφάλ (22/3)

      FACTS

      • Η ομάδα Σλάβια Πράγας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 9.25 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο COCKATIEL, με το υψηλότερο yield +1.88% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες