8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Τσέλσι

11/4/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 699
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1850 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσέλσι - Σλάβια Πράγας στις 18/4/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 83' Coufal Vladimir
    2. 86' Alonso Marcos

        Προϊστορία

        18/4/2019 ΤσέλσιΣλάβια Πράγας 4 - 3
        11/4/2019 Σλάβια ΠράγαςΤσέλσι 0 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 251,012 13.3%
        X
        € 260,106 13.8%
        2
        € 1,369,791 72.8%
        Over
        € 99,192 28.1%
        Under
        € 254,214 71.9%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 22:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        317 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Eden Arena
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 20232
        Με αλλαγές απέναντι στην ομάδα-έκπληξη του θεσμού η Τσέλσι

        Με αλλαγές απέναντι στην ομάδα-έκπληξη του θεσμού η Τσέλσι

        Η έκπληξη του φετινού θεσμού, Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Τσέλσι, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, θέλοντας να προκαλέσει ακόμα ένα σοκ στη διοργάνωση μετά την ιστορική πρόκρισης της επί της Σεβίλλη. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι «μπλε», που την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»

        Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τους «8». Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Τσέλσι.

        • Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Η Σλάβια έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα σε αγγλικές ομάδες (1-2-6), αυτό κόντρα στην Λιντς τον Μάρτιο του 2000 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η Τσέλσι έχει τις περισσότερες νίκες στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ (9) και την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+21). Αυτός είναι ο 11ος προημιτελικός της Τσέλσι σε διεθνείς διοργανώσεις από το 2003-04. Εχει προκριθεί σε εννιά από τους δέκα, με μοναδικό αποκλεισμό αυτόν από τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2010-11.• Ο νικητής θα παίξει στον ημιτελικό με το νικητή από το ζευγάρι Άιντραχτ - Μπενφίκα.

        ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

        Προέρχεται από εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της ουραγού Ντούκλα Πράγας. «Καθάρισε» το ματς από το 22’ (0-3) ενώ βρήκε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (54’, 90’). Είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ ωστόσο παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά, με την αντίπαλο της πάντως να πετυχαίνει μόλις ένα τέρμα (77’). Μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία, πάντα στην κορυφή με +7 από την 2η Βικτόρια Πλζεν, την Κυριακή έχει μεγάλο ντέρμπι με τη Σπάρτα Πράγας.

        Την ίδια ώρα ζει ιστορικές στιγμές στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού μετά την πρόκριση επί της Γκενκ, απέκλεισε και την πολυνίκη του θεσμού, Σεβίλλη και μάλιστα με συνολικό σκορ 6-5! Πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλσι, με τον κόουτς Τριπσόφσκι να τονίζει: «Ήταν πιο εύκολη η προετοιμασία με την Τσέλσι διότι ξέρουμε ποια είναι. Από την άλλη είναι πιο δύσκολο να βρεις αδυναμίες. Είδαμε όλα τα παιχνίδια τους και μελετήσαμε τις ομάδες που τους έκαναν ζημιά. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους προκαλέσουμε προβλήματα στην έδρα μας. Δεν πιστεύω ότι θα μας υποτιμήσουν. Περιμένω να κάνουν 4-5 αλλαγές μιας και έχουν πιο απαιτητικό πρόγραμμα αλλά είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος και δυναμική στο ρόστερ τους»

        Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο πολύτιμος χαφ και 2ος σκόρερ της στο πρωτάθλημα, Σούσεκ (26/9). «Η απουσία του Σούσεκ είναι σαν να λείπει ο Αζάρ από την Τσέλσι», δήλωσε ο Τριπσόφσκι.

        ΤΣΕΛΣΙ

        Πήρε 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της σεζόν, επικρατώντας με το άνετο 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μια νίκη που είχε την υπογραφή του Έντεν Αζάρ, ο οποίος στο 23’ πέρασε όλη την ομάδα των φιλοξενούμενων και εκτέλεσε εύστοχα, ενώ ο ίδιος «κλείδωσε» το ματς στο 90’. Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα από την αντίπαλο της και με τους τρεις βαθμούς πέρασε προσωρινά στην 3η θέση. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αφού μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσει εκτός έδρας παιχνίδια με Λίβερπουλ (την Κυριακή) και Γιουνάιτεντ (28/4).

        Παρά τους απαιτητικούς αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, δε μπορεί παρά να στρέφει το βλέμμα της στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα είναι και ο μοναδικός τίτλος που έχει μείνει στους «μπλε», οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν με άδεια χέρια για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015/16. Αντίπαλος τους στους «8» η έκπληξη του θεσμού, Σλάβια Πράγας, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Σκόραραν έξι γκολ σε δύο ματς με τη Σεβίλλη, αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να αμυνθούμε καλά, ιδιαίτερα στις σέντρες γιατί βάζουν 5 και 6 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι επικίνδυνοι και στις αντεπιθέσεις. Πρόκειται για πολύ δύσκολο ματς».

        Αγωνιστικά Νέα: Κανένα πρόβλημα για τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος πάντως προανήγγειλε πέντε με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός θα αφήσει στον πάγκο τον αστέρα της ομάδας, Έντεν Αζάρ, με τον Ιταλό να δηλώνει ότι ο Βέλγος άσος είναι κουρασμένος και ότι πρέπει να λάβει υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχει το παιχνίδι με την Λίβερπουλ την Κυριακή. Για ένα τέταρτο έπαιξε κόντρα στην Γουέστ Χαμ ο Ολιβιέ Ζιρού και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Γάλλος φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης (9 γκολ) και αν βρει δίχτυα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αντούριθ με 10 γκολ τη σεζόν 2015-16.

        FACTS

        • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Σλάβια Πράγας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
          Σημείο: 2 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο guru_maharaji, με το υψηλότερο yield +1.24% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες