2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν

7/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 354
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 998 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν στις 7/5/2023

Προϊστορία

7/5/2023 ΤρουάΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 3
29/10/2022 Παρί Σεν ΖερμένΤρουά 4 - 3
8/5/2022 Παρί Σεν ΖερμένΤρουά 2 - 2
7/8/2021 ΤρουάΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 2
3/3/2018 ΤρουάΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 2
29/11/2017 Παρί Σεν ΖερμένΤρουά 2 - 0
13/3/2016 ΤρουάΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 9
28/11/2015 Παρί Σεν ΖερμένΤρουά 4 - 1
13/4/2013 ΤρουάΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 1
24/11/2012 Παρί Σεν ΖερμένΤρουά 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 56,323 6.1%
X
€ 62,924 6.8%
2
€ 808,070 87.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

49 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de l'Aube
  • Χωρητικότητα: 20400
  • Θεατές: 15248
Θέλει να ξεσπάσει για το χαμένο Σούπερ Καπ η Παρί

Θέλει να ξεσπάσει για το χαμένο Σούπερ Καπ η Παρί

Η Τρουά φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν για την 1η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προβιβάστηκαν ως πρωταθλητές από τη Λιγκ 2, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν το περσινό πρωτάθλημα από τη Λιλ, μένοντας στη 2η θέση, ενώ ηττήθηκαν και στο Σούπερ Καπ από τους «λιλουά».

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΡΟΥΑ

Πριν είκοσι χρόνια έπαιζε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στο Ιντερτότο και το κύπελλο UEFA. Από τότε βέβαια άλλαξαν τα πάντα, καθώς για πολλά χρόνια βρισκόταν στη Λιγκ 2, ενώ συνήθως εξελίσσεται σε «ασανσέρ», καθώς μόλις ανέβαινε στα «μεγάλα σαλόνια», ο υποβιβασμός την έστελνε ξανά πίσω. Φέτος έχει έναν και μοναδικό στόχο. Αυτός είναι να παραμείνει στη Λιγκ 1 κι εφόσον είναι δυνατόν να εδραιωθεί εκεί. Πέρσι πάντως ήταν εντυπωσιακή και κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, «έχτισε» ένα φοβερό και τρομερό αήττητο σερί και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είχε καμία διάθεση για χάρες στους διώκτες της και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος. Έκοψε πρώτη το νήμα συγκεντρώνοντας 77 βαθμούς κι άφησε πίσω της τόσο την Κλερμόν όσο και την Τουλούζ.

Η Τρουά στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας έπαιξε έξι φιλικά παιχνίδια, όλα με ομάδες από τη Γαλλία, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια αντίπαλο από το εξωτερικό. Νίκησε μόνο σ’ ένα από αυτά, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Ντιζόν με 2-1. Αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιμ (2-2) και με την Μπορντό (1-1). Ο αγώνας με τους Γιρονδίνους μάλιστα ήταν και η πρόβα τζενεράλε της ενόψει της καινούριας χρονιάς. Έχασε από Κλερμόν, Ανζέ και Μετς. Τα πέντε από τα έξι ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Όπως ήταν λογικό, ο τεχνικός των επιτυχιών ο οποίος κατάφερε να την επαναφέρει στη Λιγκ 1, δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί από την άκρη του πάγκου της, εκτός αν ο ίδιος βέβαια επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Ωστόσο ο Λοράν Μπατλέ αρνήθηκε τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του, θέλοντας να συνεχίσει στο «τιμόνι» της Τρουά. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι διοικούντες το κλαμπ, καθώς πριν εργαστεί σε αυτόν το σύλλογο, είχε δουλέψει μόνο στις μικρές ομάδες της Σεντ Ετιέν.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ο μέσος Ντινγκομέ και ο επιθετικός Σουκ. Αγόρασε τον 18χρονο μέσο Μετίνιο από τη Φλουμινένσε, στην πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της, καθώς πλήρωσε 5.000.000 ευρώ. Παράλληλα πήρε τον πρώην ηγέτη της Νιμ Ρενό Ριπάρ, αλλά και τον επιθετικό Μάμα Μπαλντέ από την Ντιζόν. Πήρε δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι -έχουν κοινή ιδιοκτησία- τον εξτρέμ Καμπορέ. Δεν έχει πουλήσει κάποιον παίκτη αλλά όσοι αποχώρησαν το έκαναν ως ελεύθεροι.



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ ούτως ώστε να αντιμετωπίσει τη Λιλ στο Σούπερ Καπ Γαλλίας που διεξήχθη στο «Μπλούμφιλντ». Τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν και οι απουσίες αποτέλεσαν μία καλή δικαιολογία, όμως είναι βέβαιο ότι η ήττα ενόχλησε ιδιαίτερα. Άλλωστε πριν από μερικούς μήνες είχε χάσει και το πρωτάθλημα από την ίδια αντίπαλο, μία ομάδα που διαθέτει σαφώς μικρότερο μπάτζετ. Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν παρουσίασε καλή εικόνα και ηττήθηκε 1-0. Κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος κι απείλησε μόνο μία φορά με μακρινό σουτ του Ντράξλερ. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, όμως στο 45’ ο Ξέκα με «κεραυνό» από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κέιλορ Νάβας κι άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη πίεσε αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της και δεν μπόρεσε να φτιάξει αρκετές σημαντικές φάσεις. Λίγο πριν το φινάλε ο Βαϊνάλντουμ «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς να βρει ποτέ το γκολ που θα έφερνε την αναμέτρηση τα ίσα.

Περιθώρια για να χάσει ξανά τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπάρχουν και κανείς στο εσωτερικό της δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται. Πέρσι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και η αλλαγή στον πάγκο με τον Ποτσετίνο να αντικαθιστά τον Τόμας Τούχελ, αποδείχθηκε στην πράξη μία πλήρως αποτυχημένη κίνηση. Βεβαίως οι πρωτευουσιάνοι θεωρούνται δικαίως το απόλυτο φαβορί και θα αποκαλέσει τεράστια έκπληξη αν δεν κόψουν πρώτοι το νήμα.

«Ήταν ένας τελικός κι αυτό σημαίνει ότι η ήττα από τη Λιλ μας απογοήτευσε. Ήμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν τα καταφέραμε και το σκορ δεν ήταν το δίκαιο. Κυριαρχήσαμε ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσαμε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα. Είναι όμως απλά η αρχή της σεζόν κι έχουμε πολλά μεγαλύτερα πράγματα να κυνηγήσουμε. Το πρωτάθλημα είναι ένα από αυτά και πρέπει να νικήσουμε τον πρώτο μας αγώνα» ήταν τα λόγια του προπονητή των κυπελλούχων Γαλλίας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Θα έχει πολλές απουσίες, καθώς δεν θα παίξουν για διάφορους λόγους ο γκολκίπερ Ντοναρούμα, οι αμυντικοί Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Μπερνάτ και Νταγκμπά, οι μέσοι Παρέδες, Ραφίνια, Βεράτι, Ντι Μαρία, Σαράμπια και ο σούπερ σταρ Νεϊμάρ. Διαθέσιμος Εμπαπέ αλλά λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Ενισχύθηκε σημαντικά αποκτώντας τον τερματοφύλακα Ντοναρούμα, τους αμυντικούς Σέρχιο Ράμος, Χακίμι και τους μέσους Ντανίλο Περέιρα και Βαϊνάλντουμ. Έφυγαν ο δεξιός οπισθοφύλακας Φλορέντσι και ο αριστερός Μπάκερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα και μόνο στόχο έχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτός δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μία άνετη νίκη στην έδρα της νεοφώτιστης Τρουά. Οι πρωτευουσιάνοι ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, καθώς έχασαν το Σούπερ Καπ από τη Λιλ η οποία εξελίσσεται πλέον σε κακό δαίμονα. Δύσκολα η ομάδα του Ποτσετίνο θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο συγκεκριμένο ματς. Λογικά θα προσέξει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της κι εμείς θα στηρίξουμε το No Goal θεωρώντας ότι θα τα καταφέρει.

FACTS

  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Τρουά, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τρουά δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  1 Παρί Σεν Ζερμέν 38 86 26 8 4 90:36
  15 Τρουά 38 38 9 11 18 37:53
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ca2pps, με το υψηλότερο yield +4.84% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες