2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τραμπζονσπόρ - Μονακό

Προϊστορία

13/10/2022 ΤραμπζονσπόρΜονακό 4 - 0
6/10/2022 ΜονακόΤραμπζονσπόρ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 149,227 20.0%
X
€ 53,403 7.2%
2
€ 543,966 72.9%
Over
€ 38,172 48.8%
Under
€ 40,044 51.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

217 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

10

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

11

6

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Senol Gunes Sport Complex
  • Χωρητικότητα: 41513
  • Θεατές: 24343
Θα «μιλήσουν» ξανά οι επιθέσεις

Θα «μιλήσουν» ξανά οι επιθέσεις

Η Τραμπονσπόρ υποδέχεται τη Μονακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Πριγκιπάτο με τους Μονεγάσκους να επικρατούν.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση στο ταξίδι της προηγούμενης «στροφής» στο Πριγκιπάτο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Μονακό. Δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά ο αγώνας και ηττήθηκε εύκολα με 3-1. Μόλις στο 11’ και μετά από χρήση VAR έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας αποβολής του Μάξι Γκόμες με απευθείας κόκκινη κάρτα για κλωτσιά σε αντίπαλο. Σαν να μην έφτανε αυτό το 14’ ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε από κοντά το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε από τη λευκή βούλα το 2-0. Τα πάντα κρίθηκαν δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Ντισασί να «γράφει» με κεφαλιά το 3-0. Έψαξε να βρει το γκολ της τιμής και τα κατάφερε στο 72’ με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει με πανέμορφο σουτ το τελικό 3-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα της Τραμπζονσπόρ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότερες έχουν έρθει εκτός έδρας κι αποτελεί ένα σύνολο το οποίο φανερά είναι πιο ισχυρό μπροστά στο κοινό του. Έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του γκρουπ, παρέα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Τούρκοι αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το τουρκικό πρωτάθλημα η ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Κασίμπασα εντός έδρας και είναι 7η.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αμπντουλάχ Αβτσί υποστήριξε: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) το παιχνίδι θα ξεκινήσει έντεκα εναντίον έντεκα. Την προηγούμενη φορά κουραστήκαμε παίζοντας αγώνα τέτοιου επίπεδου με παίκτη λιγότερο. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια και να αποφύγουμε τις κόκκινες κάρτες. Η Μονακό είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και κέρδισε εκτός έδρας και στο πρωτάθλημά της. Όλοι μπορούν ακόμα να μείνουν εκτός σ’ έναν τέτοιο όμιλο. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα πιέσει τους αντιπάλους και θα μας βοηθήσει».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο σέντερ φορ Μάξι Γκόμες και θα εκτίσει την ποινή του. Θα λείψει ξανά ο μέσος Τοκόζ. Εκτός λίστας οι μπακ Ασάν και Πέρες, ο αριστερός οπισθοφύλακας Τρόντσεν, ο επιτελικός μέσος Βίστσα. Θα σφίξουν τα... δόντια εκτός απροόπτου ο μεσοεπιθετικός Ομούρ και ο εξτρέμ Τρεζεγκέ.

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ. Το έκανε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα κερδίζοντας άνετα με 3-1. Όλα έγιναν πιο εύκολα στο 11’, καθώς ο Γκόμες των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εκμεταλλεύτηκε άμεσα την κατάσταση και τρία λεπτά αργότερα ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ. Συνέχισε να πιέζει αναζητώντας και δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε για το 2-0. Μπήκε φουριόζα και στην επανάληψη και στο 55’ ο προωθημένος Ντισασί σκόραρε για το 3-0. Χαλάρωσε στη συνέχεια και οι Τούρκοι βγήκαν μπροστά ψάχνοντας το γκολ της τιμής. Στο 72’ ο Μπακασέτας νίκησε τον Νίμπελ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής «γράφοντας» το 3-1, δίχως να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Η Μονακό κατόρθωσε να φτάσει στη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες και να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τη «σφαλιάρα» και την ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Φερεντσβάρος. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τους Μονεγάσκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ παρέα με τη Φερεντσβάρος. Παρουσιάζουν μία διάθεση για «σφιχτά» ματς στην Ευρώπη και τα δύο από τα τρία τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ήταν Under και No Goal. Κέρδισαν εκτός έδρας τη Μονπελιέ με 2-0 στη Λιγκ 1 και «σκαρφάλωσαν» στην πεντάδα.

«Είμαι στα ευρωπαϊκά κύπελλα για περισσότερα από είκοσι χρόνια και γνωρίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγώνες στον όμιλο και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τίποτα με σιγουριά. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις τελευταίες εμφανίσεις μας και να δούμε τι θα συμβεί. Η πρόοδος της ομάδας μας έχει σχέση με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και οι παίκτες μου εργάζονται πολύ σκληρά. Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε θερμή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φιλίπ Κλεμάν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο δεξιός μπακ Αγκιλάρ, ο εξτρέμ Μαρτίνς και ο επιθετικός Φόλαντ, με τους δύο τελευταίους να είναι στην αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού επιθετικού Ζεμπέλς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τραπεζούντα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ και στη φορμαρισμένη Μονακό. Όπως φάνηκε και πριν από μία εβδομάδα στο Πριγκιπάτο, πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και δεν προτιμούν τα «σφιχτά» παιχνίδια. Έστω κι αν η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα αρχίσει να πλησιάζει στο τέλος της, δεν υπάρχει λόγος για καμία από τις δύο να αλλάξει τη φιλοσοφία της. Δεν θα ασχοληθούμε λοιπόν με σημείο νικητή και θα στηρίξουμε το Over σε ικανοποιητική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Μονακό δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μονακό νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.83 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Τραμπζονσπόρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.84 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τραμπζονσπόρ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Μονακό 6 10 3 1 2 9:8
  3 Τραμπζονσπόρ 6 9 3 0 3 11:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.21% έπαιξε: 2
  • » Ο vachil, με το υψηλότερο yield +19.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες