5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Νησιά Φερόε

4/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 628
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 699 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νησιά Φερόε - Τουρκία στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 Νησιά ΦερόεΤουρκία 2 - 1
4/6/2022 ΤουρκίαΝησιά Φερόε 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 292,346 96.2%
X
€ 7,767 2.6%
2
€ 3,781 1.2%
Over
€ 25,073 76.8%
Under
€ 7,588 23.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

130 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

0

5

Σουτ εκτός εστίας

2

69%

Κατοχή μπάλας

31%

4

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

0

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
  • Χωρητικότητα: 17801
  • Θεατές: 9515
Ανάλογα με τη διάθεση της Τουρκίας

Ανάλογα με τη διάθεση της Τουρκίας

Η Τουρκία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Διεκδίκησε την απευθείας πρόκριση της για το Μουντιάλ του Κατάρ ως την τελευταία αγωνιστική του ομίλου της, όμως τελικά τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την Ολλανδία και πήγε στα μπαράζ. Εκεί βρήκε στα ημιτελικά την Πορτογαλία γνώρισε την ήττα με 3-1 και το όνειρο της έσβησε. Στάθηκε βέβαια καλά απέναντι σε έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο και μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, όμως στο 65’ μείωσε με τον Γιλμάζ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο αρχηγός της βέβαια έμελλε να γίνει ο μοιραίος στη συνέχεια καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει με την εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε στο 85’ και στις καθυστερήσεις έγινε το 3-1.

Έδειξε σε όλη της την πορεία ότι είναι ικανή να διεκδικήσει προκρίσεις και διακρίσεις απέναντι σε θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους αν και στα κρίσιμα σημεία τα «θαλάσσωσε». Έδωσε μία φιλική αναμέτρηση τον Μάρτιο απέναντι στην Ιταλία από την οποία ηττήθηκε με 3-1.

Ο υποβιβασμός της από το δεύτερο γκρουπ του Nations League την έφερε σε έναν όμιλο με Λιθουανία, Λουξεμβούργο και Νησιά Φερόε και ό,τι άλλο πέρα από την πρώτη θέση και την άνοδο της θα συνιστά αποτυχία.

«Ο σεβασμός μας προς τον αντίπαλο μας δεν είναι μόνο στα λόγια αλλά και στην πραγματικότητα. Δουλεύουμε καλά και σκληρά. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε και ανυπομονώ πολύ για το παιχνίδι», σχολίασε ο κόουτς Κουντζ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μπουράκ Γιλμάζ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική και έτσι το παιχνίδι με την Πορτογαλία ήταν το τελευταίο του. Εκτός έμειναν οι μέσοι Γιαζίστι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ανταλγιάλι (Γαλατασαράι) και Ομούρ (Τραμπζονσπόρ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Αλεμντάρ (Ρεν) Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Σογιουντζού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Μιουλντούρ (Σασουόλο), Αϊχάν (Σασουόλο), Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Οζκατσάρ (Λέουβεν), Ελμαλί (Κασίμπασα), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ),

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Τοκότζ (Τραμπζονσπόρ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ), Οζκάν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουνάλ(Χετάφε), Ακγκιούν (Αδάνασπορ), Τσουκούρ (Γουότφορντ)

Ήταν άκρως πετυχημένη η παρουσία τους στο προηγούμενο Nations League καθώς απέναντι σε Μάλτα, Λετονία και Ανδόρα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί και την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία. Προφανώς τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολο αλλά σαν σύνολο έχει βελτιωθεί αρκετά και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Στα προκριματικά για το Μουντιάλ βέβαια τερμάτισαν στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς, κερδίζοντας μόνο τη Μολδαβία εντός έδρας. Ωστόσο σκόραραν απέναντι σε Δανία, Ισραήλ και Αυστρία και γενικά έδειξαν ότι προσπαθούν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός.

Απέναντι στην Τουρκία βέβαια δεν έχουν ιδιαίτερη τύχη, θα είναι έκπληξη αν πετύχουν κάτι και ίσως «χτυπήσουν» περισσότερο τα παιχνίδια απέναντι σε Λουξεμβούργο και Λιθουανία. Τον Μάρτιο έδωσαν δύο φιλικές αναμετρήσεις αρχικά απέναντι σε Γιβραλτάρ με το οποίο ήρθαν ισόπαλα χωρίς τέρματα ενώ έπειτα επικράτησαν με 1-0 του Λίχτενσταϊν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναφιορντούρ), Γκέστσον (ΗΒ), Λαμχάουγκε (Β36)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (Χέλσινγκμποργκ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκαμ (ΗΒ), Μπάλντβιντσον (Μπριν), Βάτνσνταλ (ΚΙ), Γιόνσον (HB), Γιόχανσεν (ΗΒ)

Μέσοι: Χάνσον (Ρέκιαβικ), Γκ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γιόνσεν (ΗΒ), Μπιάρταλιντ (ΚΙ), Γιόνσεν (ΗΒ), Αντρέασεν (ΚΙ), Μίκελσεν (ΚΙ), Άγκναρσον (Χέλερουπ),Σ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Όλσεν (Μιοντάλεν),

Επιθετικοί: Ολσεν (NSI), Γιοχάνεσεν (Κέφλαβικ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, η Τουρκία με τις τελευταίες της εμφανίσεις έχει δείξει πως ανήκει σε πιο ψηλό γκρουπ και αυτός είναι και ο στόχος της, η πρώτη θέση του ομίλου. Τα Νησιά Φερόε από την άλλη δείχνουν βελτιωμένα το τελευταίο διάστημα, όχι τόσο βέβαια για να κάνουν τη ζημιά. Το θέμα είναι να μπορέσουν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Θα ρισκάρουμε με τα 2-3 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Τουρκία 6 13 4 1 1 18:5
  3 Νησιά Φερόε 6 8 2 2 2 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
25/9/2022
Νησιά Φερόε
Τουρκία
2 - 1
4/6/2022
Τουρκία
Νησιά Φερόε
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Anarxos με το υψηλότερο yield +1.56% έπαιξε: Goal
  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Anarxos, με το υψηλότερο yield +2.15% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες