2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Άρσεναλ

12/12/2019 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 734

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 2

    1. 47' Bastien Samuel
    2. 69' Amallah Selim
    3. 78' Lacazette Alexandre
    4. 81' Saka Bukayo

        Προϊστορία

        12/12/2019 Σταντάρ ΛιέγηςΆρσεναλ 2 - 2
        3/10/2019 ΆρσεναλΣταντάρ Λιέγης 4 - 0
        24/11/2009 ΆρσεναλΣταντάρ Λιέγης 2 - 0
        16/9/2009 Σταντάρ ΛιέγηςΆρσεναλ 2 - 3

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 234,339 17.2%
        X
        € 96,157 7.1%
        2
        € 1,031,248 75.7%
        Over
        € 0 0%
        Under
        € 0 0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 19:55

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        290 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne, Liege
        Νίκη για να ελπίζει θέλει η Σταντάρ, προκρίνεται αν δεν χάσει η Άρσεναλ

        Νίκη για να ελπίζει θέλει η Σταντάρ, προκρίνεται αν δεν χάσει η Άρσεναλ

        Σταντάρ και Άρσεναλ αναμετρούνται στη Λιέγη, με τις δύο ομάδες να μην έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση. Οι Άγγλοι προκρίνονται αν δεν ηττηθούν, αλλά μπορούν να πάρουν το εισιτήριο και με ήττα, αν βέβαια η Άιντραχτ χάσει από τη Γκιμαράες. Οι Βέλγοι θέλουν νίκη και ταυτόχρονα ήττα των Γερμανών για να πάρουν το εισιτήριο. Σε περίπτωση που η Άιντραχτ έρθει ισόπαλη, θα χρειαστούν νίκη με 3+ γκολ διαφορά. Αν δε θέλουν να εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της Άιντραχτ, θα πρέπει να κερδίσουν με 5+ γκολ διαφορά.

        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

        Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Γκιμαράες και το ισόπαλο 1-1 στην Πορτογαλία τη φέρνει με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση. Και οι δύο είχαν από δύο καλές στιγμές για να προηγηθούν και τελικά πήρε αυτή το προβάδισμα στο 40’ με εύστοχο πέναλτι (ανύπαρκτο) του Λεστιέν. Δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο δεύτερο μέρος κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με δεύτερο γκολ. Ανέβηκε στο τελευταίο κομμάτι και είχε δύο δικές στιγμές για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με το 1-1 όμως να μένει ως το φινάλε. Για να προκριθεί χρειάζεται μόνο νίκη αλλά και ήττα της Άιντραχτ επί της αδιάφορης Γκιμαράες. Σε περίπτωση νίκης της Άιντραχτ, θα χρειαστεί νίκη με 5+ τέρματα κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας των Γερμανών, θα χρειαστεί νίκη με 3+ γκολ διαφορά.

        Στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μουσκρόν εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έμεινε με δύο παίκτες λιγότερους αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+4’. Προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Εμόν, ισοφαρίστηκε στο 44’ και στο 48’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Δέχτηκε δεύτερο στο 81’, στο 90’ είδε ακόμα μια κόκκινη αλλά ισοφάρισε στο 90+4’ με τον Λεστιέν. Στο 3-1-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, υποχώρησε στην 3η θέση με -1 από την 2η Γάνδη και -8 από την πρωτοπόρο Μπριζ.

        «Πρέπει να δείξουμε τι μάθαμε από το πρώτο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος και είμαστε περήφανοι που παίζουμε απέναντι τους. Δεν μας λυπήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο. Θέλουμε να αποδείξουμε πως έχουμε τη δική μας θέση στο Γιουρόπα Λιγκ», δήλωσε ο τεχνικός της Πρεντρόμ.

        Αγωνιστικά Νέα: Προπονήθηκαν αλλά είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να βγάλουν 90λεπτο ο βασικός χαφ Τσίμιροτ και ο βασικός εξτρέμ Λεστιέν. Σταθερά εκτός ο έτερος εξτρέμ Λιμπόμπε, ο αμυντικός Μποκαντί και ο επιθετικός Ουλάρε.

        ΑΡΣΕΝΑΛ

        Ηττήθηκε με 2-1 από την Άιντραχτ στο Λονδίνο και έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν απειλήθηκε σημαντικά στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις με τον Ομπαμεγιάνγκ, ωστόσο δέχτηκε την ανατροπή από δύο μακρινά σουτ (55’, 64’). Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και λίγο πριν το φινάλε κινδύνεψε με τρίτο γκολ. Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της, με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ να διατελεί έκτοτε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή. Χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στο σημερινό για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης. Περνάει και με ήττα αν ηττηθεί η Άιντραχτ, ενώ με δική της νίκη είναι σίγουρα πρώτη. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι με συντελεστή τερμάτων +6 έναντι -2 της Άιντραχτ και -4 της Σταντάρ Λιέγης.

        Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά τις 6 Οκτωβρίου, επικρατώντας με 3-1 της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38’ και δεν έδειχνε σημάδια αντίδρασης, με τους γηπεδούχους να ήταν αυτοί που έψαχναν ένα δεύτερο γκολ. Ήταν βέβαια μέχρι να γίνει η αρχή, αφού στο 60’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαρτινέλι και έξι λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολάρα του Πεπέ. Στο 69’ ο Ομπαμεγιάνγκ «σφράγισε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ανέβηκε στην 9η θέση με 22 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 4η Τσέλσι.

        «Ελπίζω με τη νίκη να αλλάξει η διάθεση στα αποδυτήρια και οι παίκτες να δείχνουν χαρούμενοι. Ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, ζούσαν υπό πολύ μεγάλη πίεση και αυτό το έβλεπες στις εμφανίσεις τους. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε όμως νιώθουμε ωραία», δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ ο Λιούνγκμπεργκ, που παραμένει στον πάγκο της, καθώς δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο όσον αφορά το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι. Στη λίστα των υποψηφίων προστέθηκε και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος απολύθηκε από τη Νάπολι.

        Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά προβλήματα. Ο εξτρέμ Πεπέ που σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Γουέστ Χαμ αποκόμισε μικροτραυματισμό στο γόνατο και χάνει το σημερινό ενώ είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Τιμωρημένος ο στόπερ Μουστάφι ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι μπακ Τίρνεϊ, Μπεγιερίν και ο μέσος Τσάκα. Συνεχίζουν εκτός ο χαφ Θεμπάγιος και ο μπακ Χόλντινγκ.

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Με την πλάτη στον τοίχο η Σταντάρ Λιέγης, η οποία θέλει νίκη με 5-0 για να περάσει χωρίς να εξαρτάται από το παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ θα χρειαστεί απλή νίκη αν οι Γερμανοί «αυτοκτονήσουν» στο εντός έδρας με την αδιάφορη Γκιμαράες. Η Άρσεναλ κατεβαίνει με αρκετές απουσίες αλλά της αρκεί απλά η ισοπαλία για να «σφραγίσει» την πρόκριση. Αμφίρροπη αναμέτρηση και δε θα μπλέξουμε με σημείο, θα πάμε με το όβερ το οποίο σε συνδυασμό με G/G ανεβαίνει στο 1.80, με τη λογική ότι η Σταντάρ είναι υποχρεωμένη να πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της. Οι Βέλγοι μετρούν 7 όβερ και G/G στα 8 τελευταία παιχνίδια, ενώ οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από 5 όβερ και G/G.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Σταντάρ Λιέγης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Άρσεναλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1 με απόδοση 3.50 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          21 Άρσεναλ 6 11 3 2 1 14:7
          23 Σταντάρ Λιέγης 6 8 2 2 2 8:10
        6ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Άρσεναλ 6 11 3 2 1 14:7
          3 Σταντάρ Λιέγης 6 8 2 2 2 8:10
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +0.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες