3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ

22/9/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 632
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1319 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας στις 30/9/2020

Προϊστορία

30/9/2020 ΜίντιλαντΣλάβια Πράγας 4 - 1
22/9/2020 Σλάβια ΠράγαςΜίντιλαντ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 386,204 80.7%
X
€ 33,023 6.9%
2
€ 59,430 12.4%
Over
€ 9,936 26.2%
Under
€ 28,016 73.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

253 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Έκανε την υπέρβαση η Μίντιλαντ

Έκανε την υπέρβαση η Μίντιλαντ

Η Σλάβια Πράγας ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με στόχο τους ομίλους και φιλοξενεί την ανεβασμένη Μίντιλαντ.

Τι ισχύει
: Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 30/9. Σε περίπτωση που το δεύτερο παιχνίδι ολοκληρωθεί ακριβώς με το σκορ που τελείωσε και το πρώτο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Κατέκτησε τον τίτλο στην Τσεχία με διαφορά έξι βαθμών από την δεύτερη Βικτόρια Πλζεν και χάρη σε αυτό ξεκινάει κατευθείαν από τα πλέι οφ τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ήταν το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το δεύτερο συνεχόμενο, αλλά και τρίτο τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Πέρσι μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με Ιντερ, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ.

Το πρωτάθλημα της Τσεχίας είναι ήδη στην 4η αγωνιστική και η Σλάβια παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την περασμένη Παρασκευή φιλοξένησε την Τέπλιτσε και την διέσυρε με 5-1. Καθάρισε την υπόθεση νίκη πριν το πρώτο ημίωρο της συνάντησης, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ολαγίνκα και ο Στάνκιου έγραψε το 2-0 στο 13΄. Ο Μούσα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 26' και ο Χόλες στο 52' έκανε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρες στο 63΄ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τάκακς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Θα είναι μια πολύ ισορροπημένη μονομαχία. Η Μίντιλαντ είναι μια συμπαγής ομάδα που μπορεί να μην έχει αστέρια στο προσωπικό της, αλλά είναι πολύ εργατικοί. Έχουν ελάχιστες αδυναμίες. Παίζουν σε δύο αμυντικούς μεσαίους και βασικά έχουν έξι αμυντικούς παίκτες», ανέφερε ο προπονητής, Τρπσόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικά προβλήματα και δίνονται αμφίβολοι ο αμυντικός Χοβόρκα και ο μέσος Τραορέ.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πήγε στη Βουλγαρία και επικράτησε της Λουντογκόρετς με 1-0 παρά τις πολλές απουσίες της. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Μπρουμάντο στο 77΄. Έτσι, η επιστροφή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2018-19 ξεκίνησε ιδανικά.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρήκε στον δρόμο της την Γιουνγκ Μπόις από την Ελβετία, την οποία υποδέχθηκε στη Δανία και πέρασε στα πλέι οφ νικώντας πολύ εύκολα με 3-0. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να έληξε χωρίς τέρματα, αλλά στην επανάληψη πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Λέφορτ στο 51' και έντεκα λεπτά αργότερα ο Ντέιερ έγραψε το 2-0 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μαμπίλ στο 84'. Έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της και έχει βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Κατέκτησε την περσινή σεζόν το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, τερματίζοντας με +14 από την 2η Κοπεγχάγη. Στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με ήττα, αλλά την δεύτερη αγωνιστική (21 Σεπτεμβρίου) φιλοξένησε τη Λίνγκι και πήρε το τρίποντο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Σίστο στο 14ο λεπτό.

«Είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι το φαβορί πριν από τον αγώνα. Και δεν είναι σημαντικό για μένα. Η αλήθεια είναι ότι η Σλάβια παίζει υπέροχα, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην ευρωπαϊκή σκηνή τον τελευταίο καιρό. Παίζουμε για πρώτη φορά στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μας. Νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολο με τη Σλάβια. Φυσικά τα πλέι οφ παίζονται σε δύο αγώνες, κάτι που αλλάζει την κατάσταση σε ορισμένα πράγματα. Η Σλάβια είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πολύ επιθετική, εργατική και σωματικά ισχυρή. Έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία από διεθνείς αγώνες, Τσάμπιονς Λιγκ και επίσης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς και πολλοί παίκτες της είναι στην εθνική ομάδα της Τσεχίας», δήλωσε ο προπονητής Πρίσκε.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σοβαρές απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλάβια Πράγας δίνει τον πρώτο της ευρωπαϊκό για φέτος και έχει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και απέναντι της θα βρει την Μίντιλαντ, η οποία έχει περάσει ήδη δύο νοκ άουτ προκριματικούς. Οι Δανοί δεν πρόκειται να ρισκάρουν στο πρώτο ματς και περιμένουμε να κοιτάξουν περισσότερο τα μετόπισθεν. Γι΄ αυτό και θα επιλέξουμε το Under.

FACTS

  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίντιλαντ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίντιλαντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Σλάβια Πράγας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες