12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

30/9/2020 ΜίντιλαντΣλάβια Πράγας 4 - 1
22/9/2020 Σλάβια ΠράγαςΜίντιλαντ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 55,491 25.9%
X
€ 23,747 11.1%
2
€ 134,758 63.0%
Over
€ 18,136 47.3%
Under
€ 20,246 52.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

363 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: MCH Arena
  • Χωρητικότητα: 11432
Οριακή μάχη για τα «αστέρια»

Οριακή μάχη για τα «αστέρια»

Η Μίντιλαντ υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ονειρεύονται την παρθενική τους συμμετοχή σε ομίλους και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επιστρέψουν σε αυτούς.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ σε αυτήν, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ 0-0

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Πράγα έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο διαδοχικές προκρίσεις στις προηγούμενες φάσεις των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά άφησε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, νικώντας εκτός έδρας με 1-0, ενώ στη συνέχεια έκανε επίδειξη δύναμης στο «σπίτι» της με αντίπαλο τη Γιουνγκ Μπόις από την Ελβετία, καθώς επικράτησε με το «καθαρό» 3-0, δίχως να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας της και σκοράροντας όλα τα τέρματα στο δεύτερο μέρος. Στο παιχνίδι με τη Σλάβια στάθηκε καλά και το 0-0 της δίνει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση. Ήταν σε θέση άμυνας σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι απειλήθηκε σε τρεις περιπτώσεις, όμως η απάντηση σε όλες δόθηκε από τον γκολκίπερ Χάνσεν ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Μετά το 53ο λεπτό, οι Δανοί ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ δεν κινδύνευσαν ούτε μία φορά. Είχαν μία μεγάλη φάση με τον Μαμπίλ, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κολάρ έκανε σωτήρια επέμβαση. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους για το δεύτερο παιχνίδι.

Όσον αφορά την πορεία της στην εγχώρια λίγκα, η Μίντιλαντ μετράει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια κι έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Σοντερίσκε, καθώς είχε ηττηθεί με 2-0 στην πρεμιέρα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της την προηγούμενη Κυριακή, έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Ράντερς με 1-0. Και τα έξι επίσημα φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν No Goal, ενώ τα πέντε από αυτά ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Δανίας Μπρίαν Πρίσκε υπογράμμισε: «Είναι το σημαντικότερο ματς στην ιστορία μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι πρέπει. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουμε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: Όλοι είναι διαθέσιμοι για το μεγάλο παιχνίδι και ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για λόγους τακτικής είναι ο στράικερ Σβαρτς.



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ο αγωνιστικός ρυθμός που έχει αποκτήσει έως τώρα οφείλεται αποκλειστικά στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, καθώς αυτό ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου κι έχει προλάβει να παίξει πέντε παιχνίδια. Έως τώρα μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η συγκομιδή των 13 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Σπάρτα Πράγας που έχει το απόλυτο. Η μοναδική της γκέλα έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, όταν δοκιμάστηκε στην έδρα της Παρντούμπιτσε κι έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε εντός έδρας με τη Σλοβάτσκο και «καθάρισε» αρκετά εύκολα τον αγώνα, με το τελικό 3-0 να είναι απολύτως δίκαιο. Χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούντελα, ενώ στο 29’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος ο οποίος έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα «κλειδώνοντας» πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου τη νίκη. Έκανε συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη και τελικά βρήκε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με... δράστη τον Προβόντ.

Οι υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησαν σε αυτήν την φάση με τη «λευκή» ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τη Μίντιλαντ στη Δανία. Άλλωστε η κατάκτηση του περσινού τίτλου στη λίγκα της Τσεχίας την έφερε σε αυτήν την πλεονεκτική θέση, έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση αποκλεισμού. Τα τέσσερα από τα έξι φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over αλλά και No Goal.

«Πάντοτε το δεύτερο παιχνίδι σε τέτοιες καταστάσεις είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο κι αυτό διότι πλέον γνωρίζεις καλύτερα τον αντίπαλο. Είναι διαφορετικό να βλέπεις μία ομάδα σε video κι άλλο να παίζεις εναντίον της. Η Μίντιλαντ είναι εξαιρετική ομάδα και καλά προπονημένη, όμως κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση» ήταν τα λόγια του κόουτς των πρωταθλητών Τσεχίας, Γίντριχ Τριπόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Ένα ερωτηματικό αυτό που αφορά τον επιθετικό Μούσα ο οποίος είναι στην αποστολή αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα είναι σε θέση να παίξει.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μίντιλαντ και η Σλάβια Πράγας έδειξαν από το πρώτο παιχνίδι ότι δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο να κάμψει την αντίσταση της άλλης και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Δανίας βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην πραγματοποίηση ενός ανεκπλήρωτου έως τώρα ονείρου, καθώς δεν έχουν βρεθεί ποτέ στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την πλευρά τους οι Τσέχοι θέλουν να παίξουν ξανά στα «αστέρια». Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα υπάρξει νικητής, γι’ αυτό το λόγο θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

FACTS

  • Η ομάδα Μίντιλαντ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μίντιλαντ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες