3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Σκωτία

12/11/2020 21:45
1 - 1*
Τελείωσε

Προϊστορία

12/11/2020 ΣερβίαΣκωτία 1 - 1
26/3/2013 ΣερβίαΣκωτία 2 - 0
8/9/2012 ΣκωτίαΣερβία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 682,788 72.5%
X
€ 113,011 12.0%
2
€ 146,155 15.5%
Over
€ 28,457 30.2%
Under
€ 65,811 69.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
Ραντεβού με την ιστορία τους

Ραντεβού με την ιστορία τους

Η Σερβία υποδέχεται στο Βελιγράδι την Σκωτία με φόντο μία θέση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τι ισχύει: Τελικός των πλέι οφ του Nations League. Μονή αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής κερδίζει μία θέση στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΣΕΡΒΙΑ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Nations League καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Νορβγηγίας στο Όσλο. Ο μέσος της Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 82’, οι Σέρβοι δέχτηκαν την ισοφάριση έξι λεπτά μετά αλλά ήταν και πάλι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που με ένα εξαιρετικό τελείωμα στο 102΄χάρισε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του.

Παρά την ανεβασμένη ψυχολογία της προσγειώθηκε απότομα στις αναμετρήσεις του Nations League και κινδυνεύει με υποβιβασμό από την Β κατηγορία. Στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου υπέστη αρχικά απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία ενώ στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Τουρκία. Προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 22’, είχε ευκαιρίες για το 2-0 και τελικά το πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίτροβιτς στο 49’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα δέχτηκε πίεση, είδε τον Τσαλχάνογλου να μειώνει το σκορ στο 57’ και στο 76’ ο Τουφάν έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Όπως και στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έτσι και στο Nations League έχει δείξει μέτριο πρόσωπο. Αυτό που την ενδιαφέρει βέβαια είναι να πάρει την πρόκριση στο Euro 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι το φαβορί, παίζει στην έδρα της και θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Ακολουθούν δύο αναμετρήσεις με Ουγγαρία (εκτός) και Ρωσία (εντός) που θα κρίνουν και την θέση της στον όμιλο του Nations League. Θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό αλλά αυτή τη στιγμή τα προσεχή παιχνίδια περνάν σε 2η μοίρα.

«Η Σερβία σαν ανεξάρτητο κράτος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενώ η Σκωτία έχει να βρεθεί εκεί από το 1992. Έχουν πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικο΄θς παίκτες όπως ο Ρόμπερτσον που είναι ίσως ο καλύτερος στη θέση του. Εμείς εξαιτίας του ιού καλέσαμε παραπάνω παίκτες και όλοι οι παίκτες εκφράζουν τον στόχο μας που είναι η πρόκριση», σχολίασε ο κόουτς Τουμπάκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο μέσος Λιάλιτς (Μπεσίκτας), ο φορ Αλέξιτς (Μπασάκσεχιρ) αλλά και ο Ντούρισιτς (Σασσουόλο) που βρίσκεται σε καραντίνα. Εκτός τέθηκε και ο μέσος Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Νίκολιτς (Βασιλεία),Ροκόφ (Φέχερβαρ)

Αμυντικοί: Κολάροφ (Ίντερ), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μίτροβιτς (Στράσμπουργκ), Μάρας (Αλμερία), Σπάγιτς (Φέγενορντ), Πάβλοβιτς (Μονακό)

Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκιτς (Τορίνο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Ραντζέλοβιτς (Ολυμπιακός), Κατάι (Ερυθρός Αστέρας), Ζντιέλαρ (Παρτιζάν), Γκρούγιτς (Πόρτο), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ),

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

ΣΚΩΤΙΑ

Δυσκολεύτηκε αρκετά στον ημιτελικό απέναντι στο Ισραήλ , έδειξε όμως ψυχραιμία την κατάλληλη στιγμή και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες υστέρησαν στην δημιουργία, το παιχνίδι οδήγήθηκε στην παράταση αλλά και εκεί παρά τις καλές στιγμές και για τις δύο, το σκορ παρέμεινε ανέγγιχτο. Στα πέναλτι οι Σκωτσέζοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και με σκορ 5-3 «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό.

Έκανε το 2 στα 2 στα παιχνίδια του Οκτωβρίου για το Nations League επικρατώντας με το ίδιο σκορ (1-0) των Σλοβακία και Τσεχία. Στο τελευταίο της παιχνίδι ωστόσο άφησε την πρωτοβουλία στην αντίπαλο της, ειδικά από την στιγμή που πήρε το προβάδισμα με γκολ του Φρέιζερ στο 6’. Δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο της, είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Μάρσαλ ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να πετύχει και 2ο τέρμα αλλά το σου του ΜακΜπέρνι στο 84’ χτύπησε στο δοκάρι.

Παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια και ψάχνει μία νίκη στις προσεχείς αναμετρήσεις με Σλοβακία και Ισραήλ προκειμένου κλειδώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Αυτό που προέχει βέβαια για το σύνολο του Στιβ Κλαρκ ειναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκεί όπου έχει να βρεθεί από το 1992.

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν δείξει στα πρόσφατα παιχνίδια ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν . Μπορείς να νιώσεις την διάθεση που υπάρχει αυτήν την εβδομάδα στην ομάδα. Όλη ομάδα καταλαβαίνει τι διακυβεύεται εδώ και ξέρει τι χρειάζεται για να φέρει εις πέρας τη δουλειά», σχολίασε ο κόουτς Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρτον (Χαρτς), ΜακΛάφιν (Ρέιντζερς), Μάρσαλ (Ντέρμπι)

Αμυντικοί: Τέιλορ (Σέλτικ), Γκάλαχερ (Μάδεργουελ), Ο΄Ντόνελ (Μάδεργουελ), Κόνσινταϊν (Αμπερντίν), Κούπερ (Λιντς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουεν.) Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τιέρνεϊ ( Άρσεναλ), Τέιλορ (Σέλτικ)

Mέσοι: ΜακΓκιν (ΆστονΒίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΛιν (Νόργουιτς), Τζακ (Ρέιντζερς), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κρίστι (Σέλτικ), Άρμοστρονγκ (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Σάνκλαντ (Νταντί Γιουν), Ντάικς (ΚΠΡ), Πάτερσον (Σέφιλντ Γιουν), ΜακΜπέρνι (Σέφιλντ Γιουν.), Μπουρκ (Σέφιλντ Γιουν.), Γκρίφιθς (Σέλτικ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερβία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, το γνωρίζει και παρόλο που δεν θα έχει την ένθερμη παρουσία των φιλάθλων της παραμένει δυνατή στην έδρα της. Η Σκωτία από την άλλη θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη, θα αφήσει την πρωτοβουλία στην αντίπαλο της και θα ψάξει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει τη ζημιά. Θα θέλαμε τον άσο λίγο ψηλότερα, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων πάντως το αμφίσκορο είναι ελκυστικό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σκωτία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: Goal
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες