5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σέλτικ - Σπάρτα Πράγας

5/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 846
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1276 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σπάρτα Πράγας - Σέλτικ στις 26/11/2020

Προϊστορία

26/11/2020 Σπάρτα ΠράγαςΣέλτικ 4 - 1
5/11/2020 ΣέλτικΣπάρτα Πράγας 1 - 4
3/7/2018 Σπάρτα ΠράγαςΣέλτικ 0 - 1
13/1/2015 ΣέλτικΣπάρτα Πράγας 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 280,976 66.3%
X
€ 41,982 9.9%
2
€ 101,110 23.8%
Over
€ 45,555 70.5%
Under
€ 19,078 29.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

208 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Celtic Park
  • Χωρητικότητα: 60832
Να δώσει συνέχεια η Σέλτικ, απουσίες για την Σπάρτα

Να δώσει συνέχεια η Σέλτικ, απουσίες για την Σπάρτα

Η Σέλτικ υποδέχεται στην Γλασκώβη την Σλάβια Πράγας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι γηπεδούχοι, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

ΣΕΛΤΙΚ

Δεν μπόρεσε να συνδυάσει την καλή της εμφάνιση μαζί με μία νίκη στην έδρα της Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Προηγήθηκε με φανταστικό πλασέ του Ελιονούσι στο 28' και τέσσερα λεπτά μετά και πάλι ο Νορβηγός εξτρέμ ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μπάιν στη συνέχεια απέκρουσε το πέναλτι του Ντέιβιντ κρατώντας ανέπαφη την εστία, η Λιλ είχε δοκάρι πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τελικά μείωσε το σκορ στο 67'. Οι παίκτες του Λένον προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά στο 75' ο Ικονέ ισοφάρισε μέσα από την περιοχή.

Την Κυριακή επιβλήθηκε της Αμπερντίν για τον ημιτελικό του...περσινού Κυπέλλου και έτσι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Χαρτς τον Δεκέμβριο. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τρομερό σουτ του Κρίστι στο 18' και πέντε λεπτά μετά ο Ελιονούσι με κοντινή προβολή έκανε το 2-0. Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και πήρε μία εύκολη πρόκριση.

Τη χρειαζόταν αυτή τη νίκη μετά από 4 σερί αγώνες που δεν είχε πανηγυρίσει, αλλά η κριτική προς το πρόσωπο του Λένον δεν σταματάει. Άλλωστε η πρόκριση επί της Αμπερτνίν ήταν κάτι το δεδομένο για τους Κέλτες όχι λόγος για μεγάλους πανηγυρισμούς. Επιτακτική η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα με αρκετές απουσίες. Στοχεύει σε δύο νίκες απέναντι στην Σπάρτα Πράγας προκειμένου στη συνέχεια να κοντραριστεί μάλλον με την Λιλ για την 2η θέση. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει 9 βαθμούς πίσω από την Ρέιντζερς, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα.

«Πρέπει να κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια γιατί έτσι θα μείνει ανοικτός για εμάς ο όμιλος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών από τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην υποτιμήσουμε την Σπάρτα Πράγας», σχολίασε ο κόουτς Λένον.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο εξτρέμ Φόρεστ (7/2), οι στόπερ Ζουλιέν , Άγιερ (11/1) και ο μέσος Τζόνστον. Ο Λένον δήλωσε πως θα κρατήσει τον Μπέιν κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπάρκα.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει με αξιώσεις την Μίλαν, ηττήθηκε εύκολα με 3-0 την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιταλία και παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλο. Σε παθητικό ρόλο από την αρχή του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο σκορ στο 24' ενώ έπειτα είδε τον Ιμπραχίμοβιτς να στέλνει το πέναλτι το οποίο κέρδισε στο δοκάρι. Η εικόνα της στην επανάληψη δεν άλλαξε, οι ροσονέρι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 57' με τον Λεάο και δέκα λεπτά μετά ο Νταλότ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, ο ρυθμός του παιχνιδιού όμως έπεσε στη συνέχεια.

Αντιμετώπιζε έναν σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο αλλά και πάλι θα μπορούσε να είχε δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα η αγωνιστική της απραξία την έχει επηρεάσει, το πρωτάθλημα στην Τσεχία έχει διακοπεί από τις αρχές Οκτωβρίου, και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο όμιλος της βέβαια ήταν εξαρχής δύσκολος και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι. Ίσως επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αναμένεται η θετική έγκριση του Υπουργείου Υγείας.

«Ξέρουμε ότι είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι ειδικά μετά τις δύο ήττες μας στην αρχή. Ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα από ότι με την Μίλαν. Άκουσα πως καμία τσέχικη ομάδα δεν έχει κερδίσει εδώ αλλά θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν είπα πως η Σέλτικ είναι η πιο βολική ομάδα για να πάρουμε βαθμούς δεν ήθελα να την προσβάλω. Απλά η Μίλαν και η Λιλ είναι πρώτες στα πρωταθλήματα τους που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο», τόνισε ο κόουτς Κόταλ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι απουσίες είτε λόγω κορωνοϊού, είτε τραυματισμών καθώς ο Κόταλ δεν διευκρίνισε για ποιους λόγους λείπουν οι παίκτες του. Εκτός έμειναν ο κίπερ Χέκα (6/0), ο στόπερ Στέτινα (2/0), ο μέσος Σούτσεκ (4/0), ο μπακ Χάνουσεκ (6/0), ο εξτρέμ Μίντσεφ (1/0) και οι φορ Χλόζεκ (6/4) και Κόζακ (5/2). Εξέτισε ο μέσος Κρεΐτσι (5/2).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σέλτικ είναι το φαβορί, θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και αντιμετωπίζει μία ομάδα με αρκετά προβλήματα. Οι Τσέχοι έχουν απουσίες αλλά πέρα από αυτό δεν είχαν δείξει καλή εικόνα στα πρώτα τους παιχνίδια στην διοργάνωση. Δικαιολογημένα ο άσος βρίσκεται χαμηλά, σε παρολί όμως μπορεί να σταθεί. Διαφορετικά θα προτιμήσουμε το over καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν πειστική εμφάνιση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Σπάρτα Πράγας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  3 Σπάρτα Πράγας 6 6 2 0 4 10:12
  4 Σέλτικ 6 4 1 1 4 10:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες